logo Stackopera

Jak vybrat vhodný rezervační systém zdarma

Rezervační systém je softwarový nástroj pro snadnou a efektivní správu rezervací, který šetří čas i peníze. Poskytuje také základní přehled o všech rezervacích, od jakých zákazníků pocházejí a kolik jaké zákaznické skupiny utrácejí. To vše ideálně, když jej můžete získat zcela zdarma!

Odpověď na otázku "Jak vybrat ten nejlepší rezervační systém zdarma?" samozřejmě záleží na potřebách konkrétní firmy - uživatele. Pokud se jedná např. o malou firmu s jednou pobočkou, není potřeba věci moc komplikovat. V takovém případě stačí ten nejjednodušší rezervační systém. Není nutné trápit se pokročilými funkcemi jako je např. napojení na aplikace třetích stran pomocí API apod.

Pokud ale má firma poboček více, nebo potřebujete pokročilejší funkce, bude rozumnější zvážit systém, u kterého lze postupně během času používání jednoduše tyto funkce přidávat - dokupovat.

Může to např. zahrnovat jednoduché připomínky zákazníkům u každé nové či pozměněné rezervace, synchornizaci s firemním kalendářem nebo přijímáním online plateb - to jsou činnosti, které pak mohou přinášet i značné finanční úspory v podobě ušetřeného času.

Může se ale také jednat o další rozšiřující funkcionality - např. integrace na ostatní aplikace jako jsou ERP nebo CRM systémy, rozsáhlé statistiky či možnost vložit systém v podobě jednoduché tabulky na firemní web spolu s kompletní grafickou identitou společnosti.

Důležité je vybrat takový rezervační systém zdarma, u kterého bude do budoucna nejméně bolestivé dokupovat další přídavné funkce - účelem je přeci totiž vždy ušetřit co nejvíce peněz a času.

V dalším článku Stackopera představíme aktuální přehled a srovnání nejlepších rezervačních systémů zdarma na českém trhu.

Další články k tématům - API - CRM - ERP - rezervační systém - úspory - zdarma

Článek Stackopera ze dne pátek 10. února 2023

Další články od Stackopera