logo STAPRO s. r. o.

STAPRO partnerem konference ICT ve zdravotnictví 2015

Společnost STAPRO aktivně vystoupí a bude partnerem konference ICT ve zdravotnictví 2015. Akce se koná ve středu 23.9. 2015 v Malostranském paláci, Praha 1.

ICT ve zdravotnictví 2015

Ve středu 23.9. 2015 se koná v Malostranském paláci v Praze již 9. ročník prestižní odborné konference a výstavy o elektronickém zdravotnictví, informačních systémech pro nemocnice a zdravotnická zařízení, informačních komunikačních technologiích jako nástrojích pro efektivní organizaci zdravotnictví, řízení nákladů, analýzy, prevenci, diagnostiku a léčbu, monitorování zdravotního stavu a minimalizaci zdravotních hendikepů pacienta.

O bezpečnosti ve zdravotnictví, ochraně dat a kyberbezpečnosti, o informačních technologií pro farmaceutické společnosti, zdravotní pojišťovny, pacienty.

Nad konferencí převzal záštitu ministr zdravotnictví MUDr. Svatopluk Němeček, MBA, konferenci moderuje MUDr., Mgr. Petr Struk.

3. Multioborové konference

Společnost STAPRO je také partnerem 3. Multioborové konference, která proběhne ve dnech 10. - 11.9. 2015 v pražském Clarion Congress Hotelu. Akce je pořádána pod záštitou České asociace sester.

Mezi letošní témata patří například Kvalita a bezpečí pacienta s ohledem na prevenci pádu, rehabilitace v ošetřovatelské péči, vyšetřovací metody v kardiologii, porodnická anestezie, historie porodnictví a jiné.

STAPRO vystoupí s přednáškou "Cesta k efektivní ošetřovatelské dokumentaci".

Další články k tématům - bezpečnost - konference - pacient

Článek STAPRO s. r. o. ze dne čtvrtek 23. července 2015

Další články od STAPRO s. r. o.