logo IXTENT s.r.o.

ReadSoft Invoices pomáhá se zpracováním faktur Danfoss Power Solutions

IXTENT úspěšně dokončil inovaci a ověřovací projektový provoz po upgragu systému ReadSoft Invoices ve společnosti Danfoss Power Solutions, a.s. ReadSoft software pro zpracování faktur automatizuje proces skenování, vytěžování a naplnění požadovaných dat faktury.

Evropské účtovací centrum v Povážské Bystrici zabezpečuje pro pobočky Danfoss Power Solutions v dalších zemích EU digitalizaci papírových faktur, příjem a zpracování elektronických faktur a vytěžování dat z těchto dokumentů pomocí systému Invoices.

Na podzim roku 2015 byl spuštěn projekt upgrade tohoto systému na aktuální verzi Invoices 5-8. Společnost IXTENT tak provedla aktualizace jednotlivých modulů i výměnu některých modulů za nové - efektivnější s lepší funkcionalitou.

Hlavními přínosy inovace:

Danfoss Power Solutions, a.s. již od roku 2013 využívá i rozšířené služby aplikační podpory od společnosti IXTENT, která přináší zabezpečení požadované dostupnosti systému s minimalizací rizika jeho výpadku.

ReadSoft Invoices

Software pro zpracování faktur od společnosti ReadSoft automatizuje proces skenování, vytěžování a naplnění požadovaných dat faktury. Nezáleží na tom, ze kterého kanálu faktury přicházejí do společnosti - či v papírové nebo elektronické formě - software inteligentně vytěžuje důležité informace a validuje je vzhledem k předdefinované množině pravidel.

Pro zjednodušení celého nastavení nabízí ReadSoft mnoho různých národně specifických profilů, naprogramovaných s určitými specifickými kritérii. Řešení jako takové je jednoduché na instalaci. Jedná se o "out-of-the-box" řešení pro zpracování faktur, které je zcela přizpůsobitelné jakýmkoliv podnikovým potřebám a požadavkům.

Hlavní benefity řešení ReadSoft Invoices:

Další články k tématům - digitalizace - ERP - fakturace - inovace - optimalizace - SAP

Článek IXTENT s.r.o. ze dne středa 30. března 2016

Další články od IXTENT s.r.o.