logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

MagicBox - kouzelný interaktivní koberec pro nejmenší, malé i větší do celého světa

U MagicBoxu, jak je tento kouzelný koberec nazván, můžete prostřednictvím mnoha vzdělávacích programů nahraných v PC učit až deset dětí najednou. Využívá je už přes 500 škol, školek a jiných zařízeních pro děti nejen v Čechách a na Slovensku, ale i dalších zemích po celém světě.

Své majitele si kouzelný koberec MagicBox našel již na 4 kontinentech, nejdále je to Austrálie. Z dalších zemích můžeme uvést například Rakousko, Itálie, Chorvatsko, Švédsko, Litva, Rusko, Holandsko, Spojené arabské emiráty, USA - Florida. Firmy ze Saúdské Arábie a Kuvajtu nadchl natolik, že jednají s jeho výrobcem o dodávce až dvou tisíc kusů pro celý arabský trh.

Na každé zahraniční výstavě, kde byl MagicBox prezentován a měl veliký úspěch, se rozrostlo portfolio klientů vždy alespoň o jednu další zemi, kam se nyní stále dodává a není důvod nevěřit, že by to do budoucna mělo být jinak. S tímto tempem MagicBox obsáhne za pár let celý svět.

Na všech kontinentech se instituce s malými dětmi chtějí postupně zapojit do moderního trendu pro toto století a chtějí být připraveni pro moderní výuku, jakou si tato doba žádá. Kouzelný koberec MagicBox jim toto alespoň z části dodá a navíc je práce s ním nesmírně baví.

S MagicBoxy, které pořídil Československý ústav zahraniční podporující české menšiny v zahraničí, pro českou školku ve Vídni, se seznámil i tehdejší rakouský prezident Heinz Fischer a kladně jej hodnotili pracovníci rakouského ministerstva školství.

Stejně tak s nimi nadšeně pracují malé děti v chorvatském Daruvaru, jenž je též ČÚZ podporován.

Další články k tématům - ČÚZ - koberec - MagicBox - škola - výuka - vzdělávání

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne pátek 17. srpna 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.