logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Kouzelný koberec není žádná pohádka, ale reálný pomocník při výuce předškoláků

Dnešní děti milují digitální pomůcky, které jim nabízejí strhující interaktivní svět zábavy a učení. Proto si školky po celém Česku pořizují kouzelný koberec MagisBox, který umí jednoduše na zemi vytvořit interaktivní projekční vzdělávací plochu.

Menší děti si nejraději hrají právě na zemi a kouzelný koberec MagicBox tak rozvíjí jejich inteligenci formou úkolů i her v jejich nejpřirozenějším hracím prostředí. Jde o nenáročné mobilní zařízení bez nutnosti další instalace.

Stačí připojit přístroj do elektrické zásuvky a muže se hned začít. MagicBox dokáže prostřednictvím mnoha vzdělávacích programů nahraných v PC učit až deset dětí najednou v jedné skupině.

"Herní sestavu stačí připojit do elektrické zásuvky, zapnout a můžete začít dětem promítat na měkkou projekční podložku na zemi cokoli, co se jinak běžně promítá na plátno či tabuli. Počítač se pak ovládá jednoduchými elektronickými pery či klávesnicí. Významnou roli zaujímá náš kouzelný koberec i při práci s dětmi s fyzickým postižením. Díky umístění pracovní plochy na zem jsou vzdělávací hry dostupné i v rámci fyzioterapie či ergoterapie a pomáhají kombinovat několik činností dětí současně - pohyb, úchopovou motoriku, logické myšlení, koncentraci i vzájemnou komunikaci," popisuje přednosti MagicBoxu Jaroslav Veselý, jednatel společnosti PROJEKTMEDIA, ktará zařízení vyvinula a vyrábí.

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne pátek 31. srpna 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.