logo Conrad Electronic Česká republika, s.r.o.

S chytrým zámkem Danalock můžete klidně hodit klíče do kanálu

Svůj dveřní zámek už můžete odemykat i zamykat jen pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Přístup do bytu nebo firmy pak jednoduše přidělíte komukoli prostřednictvím virtuálního klíče přes SMS nebo e-mail.

Danalock je intuitivní systém pro rychlé a pohodlné odemykání, zamykání a administraci přístupů, který zaznamenává každé odemknutí a zamknutí všech uživatelů systému - včetně návštěv. Zámky Danalock je možné integrovat do systémů třetích stran. Díky této možnosti, lze pak vytvářet rezervační systémy pro hotely, pronájmy apod.

Se zámkem Danalock můžete také neomezeně přidělovat časově omezené přístupy pohodlně z Vašeho SmartPhonu nebo tabletu. Tato funkce nabízí perfektní řešení pro přidělení přístupu například zaměstnancům, uklízečce, řemeslníkům, návštěvám nebo jen kamarádům, kteří Vám jdou zalít květiny, když jste na dovolené.

Samozřejmostí je zobrazení stavu baterie včetně alarmu, pokud stav nabití klesne pod přednastavenou kritickou hranici. Životnost baterie je cca 2 roky. Zámek je dodáván včetně 4 cylindrických vložek a náhradních klíčů, pro potřebu ručního odemknutí nebo zamknutí zámku.

Hlavní výhody:

Další články k tématům - Bluetooth - iOS - iPhone - klíče - monitoring - SmartPhone - SMS - tablet - telefon - zámek - zaměstnanci

Článek Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. ze dne čtvrtek 18. června 2015

Další články od Conrad Electronic Česká republika, s.r.o.