logo FAYN Telecommunications s.r.o.

Neomezené volání na pevné linky s tarifem fayn SPECIAL

Neomezený tarif fayn SPECIAL s měsíční platbou 99 Kč s DPH je optimální řešení pro jakoukoliv domácnost či firmu. Je bez závazků a lze jej využívat v režimu dobíjení kreditu nebo s platbou zpětně na fakturu.

Tarif fayn SPECIAL stojí 99 korun měsíčně včetně DPH a nabízí neomezené volání do pevných sítí. Volání na mobilní čísla pak vyjde na pouhých 0,98 Kč za minutu. Jde tak o ideální tarif pro rodiny nebo firmy.

"Neomezený VoIP tarif SUPER, který jsme zavedli před rokem, je velmi populární a tvoří zhruba polovinu všech nově učiněných objednávek našich VoIP služeb. Proto jsme se rozhodli nyní nabídnout další alternativu s neomezeným voláním na pevné linky a příjemnou cenou volání do mobilních sítí. Poměr volání pevná versus mobil je dle našich statistik VoIP provozu 60:40 ve prospěch pevné linky. Oproti neomezenému tarifu SUPER za 299 Kč je SPECIAL za třetinovou cenu 99 Kč opravdu mimořádně výhodný a věříme, že bude velmi populární“, říká Lukáš Honek, ředitel společnosti Fayn Telecommunications.

Tarif SPECIAL je určen pro technologii VoIP a jako přenosovou trasu používá téměř libovolný typ připojení k internetu (VoIP), který je běžně dostupný nejen v domácnostech, ale i na cestách. V současnosti lze pro VoIP telefonování používat pevné telefony, chytré mobilní telefony, počítače nebo tablety.

Součástí tarifu SPECIAL je samozřejmě i tradiční telefonní číslo, na kterém lze uživatele kdykoli zastihnout. Díky funkci Mobilní CLIP pak volaná strana ani nemusí poznat, že příchozí hovor neprobíhá z tradičního mobilního přístroje uživatele.

Další články k tématům - CLIP - internet - neomezené volání - tarif - telefon - VoIP - Lukáš Honek

Článek FAYN Telecommunications s.r.o. ze dne čtvrtek 30. dubna 2015

Další články od FAYN Telecommunications s.r.o.