logo itself s.r.o.

Interaktivní TV lze nově sledovat i na zařízeních s Android TV

itself rozšiřuje výčet kompatibilních zařízení pro sledování ITPV služeb Interaktivní TV o multimediální zařízení s OS Android TV. Zprovoznění služby je velmi jednoduché - stačí si stáhnout do zařízení příslušnou aplikaci.

Uživatelé Interaktivní TV najdou aplikaci na televizorech s Android TV a dvou multimediálních zařízeních s oficiální podporou Android TV - Nvidia Shield a Xiaomi Mi TV Box.

Pro sledování Interaktivní TV stačí v uvedených zařízeních nainstalovat stejnojmennou aplikaci, v zákaznické zóně si vygenerovat PIN kód a tímto kódem pak aplikaci aktivovat.

"U této aplikace se zákazníci již setkají s novým uživatelským prostředím Interaktivní TV. Navíc jsme do něj zahrnuli několik zajímavých novinek jako návrh žánrově podobných pořadů nebo možnost zobrazení dostupných titulků. Rozsah interaktivních funkcí u aplikace pro Android TV zůstává stejný jako u sledování přes IPTV set-top-box, liší se však uživatelské prostředí," říká Radek Tegel, vedoucí marketingu společnosti itself s.r.o.

V televizorech s Android TV jsou dostupné i aplikace dalších nabízených IPTV služeb - tv2go (verze pro slovenský trh) a Selfnet TV (pro zákazníky značky Selfnet).

itself s.r.o. dále pracuje na dostupnosti IPTV služeb na dalších značkách chytrých televizorů.

Od května 2019 je služba Interaktivní TV dostupná v zařízeních Apple TV.

Další články k tématům - Android - IPTV - set-top-box - televize - Xiaomi - Radek Tegel

Článek itself s.r.o. ze dne úterý 17. prosince 2019

Další články od itself s.r.o.