logo itself s.r.o.

Interaktivní TV na televizorech Samsung s OS Tizen

Chytrý televizor Samsung s operačním systémem Tizen je další koncové zařízení pro sledování Interaktivní TV, IPTV službu společnosti itself, která intenzivně pracuje na dostupnosti IPTV služeb i na dalších značkách chytrých televizorů.

Uživatelé Interaktivní TV si mohou stáhnout aplikaci do televize, vygenerovat si ve své klientské zóně PIN kód a začít sledovat své oblíbené pořady. Uživatelské prostředí i interaktivní funkce zůstávají stejné jako u IPTV set-top-boxu Arris, který dále zůstává hlavním koncovým zařízením.

"Služba Interaktivní TV je nastavena tak, že zákazníci sledují televizi primárně prostřednictvím IPTV set-top-boxu. Navíc mají možnost sledovat televizi až na dalších čtyřech zařízeních typu mobilní telefon, tablet či počítač. Nově tak do výčtu těchto zařízení přidáváme i Smart TV Samsung," říká Pavel Štohanzl, obchodní ředitel itself s.r.o.

Ve zmíněných televizorech značky Samsung jsou dostupné i aplikace dalších nabízených IPTV služeb - tv2go (verze pro slovenský trh) a Selfnet TV (pro zákazníky značky Selfnet).

Aplikace měly být původně dostupné i na televizorech Samsung s dřívějším operačním systémem Orsay. Od tohoto záměru společnost itself s.r.o. nakonec ustoupila, a to kvůli ukončení podpory těchto zařízení.

Článek itself s.r.o. ze dne čtvrtek 28. března 2019

Další články od itself s.r.o.