logo Minerva Česká republika, a.s.

Zavedení systému pokročilého plánování výroby - webinář

Zkušenosti strojírenského podniku se zaváděním systému pro pokročilé plánování výroby budou tématem webináře společností Minerva a Siemens - konkrétní zákazník bude hovořit o projektu APS Opcenter Scheduling v jejich firmě. Akce proběhne ve středu 19. 5. 2021 od 10:00 hod.

V interaktivním webináři budete mít možnost získat informace o APS (Advanced Planning and Scheduling) přímo od našeho zákazníka - české strojírenské společnosti GAF Žamberk, která se zabývá výrobou výrobků z oceli, nerezu a hliníku. Své produkty dodává výrobcům kolejových vozidel, autobusů, zemědělské techniky, ale i do potravinářství a zdravotnictví.

GAF Žamberk může být inspirací pro další výrobní společnosti v České a Slovenské republice - využijte proto tuto jedinečnou příležitost a zaregistrujte se na webinář již dnes!

Témata plánované diskuse interaktivního webináře:

Program webináře završí otázky od účastníků.

Minerva má silnou pozici ve strojírenském průmyslu zejména v implementaci ERP systému QAD v ČR a na Slovensku. Dalším produktem, který vylepší a zefektivní výrobu strojírenských firem je pokročilé plánování výroby, kdy lze plánovat do omezených kapacit a optimalizovat plán dle potřeby.

Opcenter Scheduling od společnosti Siemens patří do světové špičky APS řešení a konzultanti Minervy mají za sebou desítky jeho úspěšných implementací nejen se systémem QAD, ale i s dalšími ERP systémy.

Hlavní přínosy APS pro uživatele:

Další články k tématům - APS - ERP - plánování - QAD - Siemens - strojírenství - výroba - webinář

Článek Minerva Česká republika, a.s. ze dne čtvrtek 29. dubna 2021

Další články od Minerva Česká republika, a.s.