logo Minerva Česká republika, a.s.

Úspěšná implementace ERP QAD u výrobce plastových dílů MSSL Advanced Polymers

Společnost Minerva Česká republika přímo dodala jádro ERP QAD (v. 2018 EE - Enterprise Edition) a modul QAD Automation Solutions - řešení pro čárové kódy u zákazníka. Tato implementace se stala prezentačním místem pro budoucí roll-outy v rámci selosvětové skupiny MATE.

Dlouhodobá strategie vyžadovala, aby se závod v České republice stal pilotním projektem. V rámci očekávání bylo třeba zajistit, aby se stal ukázkovým místem z hlediska metodiky implementace, podpory, podnikových procesů, adopce uživatelů a výhod ERP.

"Budoucí plán implementace ERP QAD na dalších místech MATE závisí na úspěchu implementace v České republice. Úspěšné dokončení tohoto projektu záviselo na dobře koordinované a bezproblémové spolupráci mezi nadnárodními týmy Minervy ČR, MATE CZ, QAD a MATE HQ (sídlo společnosti)," říká Amit Bhakri, Generální ředitel nadnárodní korporace MATE, do které společnost MSSL Advanced Polymers patří.

Vrcholové vedení společnosti MATE učinilo strategický záměr implementovat QAD jako standard ve všech svých mezinárodních závodech (mimo Indii).

Rozhodnutí standardizovat ERP systém ve všech závodech je založen na třech klíčových očekáváních.

KLíčová očekávání společnosti MATE:

Mezinárodní výrobce MSSL Advanced Polymers s.r.o. (MSP CZE) je 100% dceřiná firma společnosti Motherson Sumi System Limited (MSSL). Vyvíjí a vyrábí diverzifikovanou škálu produktů od jednoduchých plastových dílů po vysoce integrované systémy a moduly, které dodávají výrobcům OEM po celém světě.

Historicky MATE používá vlastní systém nazvaný eMPro na všech místech. Akvizice firmy MATE, jako například v Maďarsku a v České republice, nahradily jejich starý systém.

Nadnárodní korporace MATE, do které společnost MSSL Advanced Polymers patří, má více než 24 závodů po celém světě a je novým zákazníkem společnosti QAD.

Další články k tématům - eMPro - ERP - MATE - MSP - MSSL - QAD - výroba plastů - Amit Bhakri

Článek Minerva Česká republika, a.s. ze dne čtvrtek 12. listopadu 2020

Další články od Minerva Česká republika, a.s.