logo Minerva Česká republika, a.s.

Nová značka pro adaptivní podnikovou vizi QAD

QAD uvádí na trh novou identitu značky, která ukazuje energii a vizi společnosti do budoucna. Představuje dvě klíčové oblasti, na které se zaměřuje - výroba a dodavatelský řetězec, které se spojují v dokonalém souladu v aktu rovnováhy a symetrie.

Od poslední vizualizace značky QAD v roce 1995 se mnohé změnilo. Nová vizuální identita kombinuje novou vizi společnosti pro vytváření adaptivních podniků s nedávnými akvizicemi několika IT společností a vývojem řešení SaaS na podporu výrobců a dodavatelských řetězců.

Nová značka QAD:

"Výroba a dodavatelský řetězec jsou podnikové procesy, kde pomáháme našim zákazníkům budovat konkurenční výhodu. Změna loga QAD dodává novou energii portfoliu produktů, což také podporují nedávné akvizice. Úspěchu adaptivního podniku je dosaženo sladěním lidí, správných procesů a podpůrných systémů v celém dodavatelském řetězci od surovin až po hotové výrobky," říká Petr Koptík, předseda představenstva Minervy Česká republika, která je výhradním zástupcem QAD v České a Slovenské republice.

Nová barevná paleta je inspirována třemi surovinami používanými při výrobě:

O společnosti QAD

QAD Inc. je předním poskytovatelem řešení pro výrobu a dodavatelský řetězec nové generace v cloudu. Aby výrobci a dodavatelské řetězce uspěli v turbulentním světě, který čelí narušení dodávek a kolísání poptávky, musí rychle reagovat na změny a bezproblémově optimalizovat agilitu, efektivitu a odolnost pro efektivní služby zákazníkům. QAD dodává adaptivní aplikace umožňující podnikům být adaptivní.

Tisíce společností nasadily podniková řešení QAD včetně plánování podnikových zdrojů (ERP), digitálního obchodu (DC), řízení vztahů s dodavateli (SRM), digitálního plánování dodavatelského řetězce (DSCP), realizace globálního obchodu a dopravy (GTTE) a podnikového systému řízení kvality (EQMS).

Společnost QAD byla založena v Santa Barbaře v Kalifornii a má zákazníky v 84 zemích po celém světě.

Článek Minerva Česká republika, a.s. ze dne středa 22. února 2023

Další články od Minerva Česká republika, a.s.