logo NEWTON Technologies, a.s.

NEWTON Dictate nejlepší v přesnosti a kvalitě rozpoznaného textu

Software pro přepis řeči NEWTON Dictate uspěl v tendru Polské generální prokuratury a bude se podílet na digitalizaci spisů v organizačních složkách úřadu.

Jedním z faktorů, jenž měl v rozhodování o vítězi důležitou roli, byla přesnost a kvalita rozpoznaného textu. V této disciplíně získal software NEWTON Dictate největší počet bodů a byl vyhodnocen jako nejlépe vyhovující. V návaznosti na nabízenou cenu za dodání byl tak zvolen jako vítěz a dodavatel poptávaného řešení.

"Věříme, že software jehož jsme dodavatelem, splní veškerá očekávání zadané poptávky a my tak získáme další spokojené uživatele i na polském trhu," dodává Ing. Stanislav Čihák, ředitel společnosti NEWTON Technologies, a.s.

O výsledcích výběrového řízení, do něhož byl nabídnut přepisovací software NEWTON Dictate jako nástroj automatického převodu mluveného slova do text, informovala Polská generální prokuratura začátkem srpna 2015.

Výběrové řízení na dodávku této technologie je součástí projektu "Implementace digitalizace spisů přípravného řízení a vytvoření místního a centrálního úložiště digitálních záznamů v organizačních složkách prokuratury".

Článek NEWTON Technologies, a.s. ze dne pondělí 17. srpna 2015

Další články od NEWTON Technologies, a.s.