logo Rittal Czech, s.r.o.

Řešení pro výstavbu datových center Rittal na CeBIT 2015

Na veletrhu CeBIT 2015 se Rittal bude prezentovat jako kompetentní a spolehlivý partner pro oblast komponent, řešení výstavby a provozu datových center - IT racky, systémy chlazení či napájení až po celá datová centra v kontejnerovém provedení.

Společnost Rittal se letos vrací na veletrh CeBIT v Hannoveru. Součástí expozice na tomto světově významném IT veletrhu budou inovativní řešení pro modulární, energeticky úsporná a bezpečná datová centra. Zejména flexibilní IT infrastruktura je nezbytná pro návrh plně automatizovaného výrobního procesu v prostředí "Industry 4.0".

Rittal letos slaví 25. výročí své účasti na předním mezinárodním IT veletrhu CeBIT a ve dnech od 16. do 20.3. 2015 se bude prezentovat v hale 12, která bude rovněž dějištěm pětidenní konference "DatacenterDynamics".

Loňský "oddechový čas" společnosti Rittal pomohl v nabytí přesvědčení o jasném zaměření veletrhu jako silné mezinárodní obchodní platformy.

"Velice se těšíme na možnost prezentovat naše inovativní produkty a řešení pro výstavbu a provoz datových center mezinárodnímu publiku veletrhu CeBIT. Našim zákazníkům a partnerským společnostem, stejně jako všem návštěvníkům bude prezentována působivá a inovativní produktová řada ve zcela novém prostředí. Svým přímým zaměřením na firemní zákazníky, je pro nás veletrh CeBIT efektivním místem pro vzájemný dialog," říká Dirk Miller, výkonný marketingový ředitel společnosti Rittal.

Probíhající posun směrem k digitalizaci vede ke změnám v celé ekonomice napříč všemi odvětvími. Veletrh CeBIT navazuje na tento vývoj, a proto je letošním tématem veletrhu "d!conomy". Partnerskou zemí letošního veletrhu je Čína, která je klíčovým regionem pro IT průmysl a která představí exponáty více jak 600 čínských společností.

Pro návštěvníky bude rovněž atraktivní konference a specializovaná výstava s tématem datových center DatacenterDynamics, která proběhne v hale 12 a jejímž je společnost Rittal partnerem. Konference i výstava slibují atraktivní událost s prezentacemi o trendech v této oblasti pro všechny profesionály.

Další články k tématům - CeBIT - datacentrum - chlazení - infrastruktura - konference - napájení - veletrh

Článek Rittal Czech, s.r.o. ze dne pondělí 26. ledna 2015

Další články od Rittal Czech, s.r.o.