logo SolarWinds MSP

Integrace cloudových řešení Cisco Meraki do platformy N-central SolarWinds

Integrace zahrnuje routery, přepínače a přístupové body. MSP poskytovatelé tak budou moci snáze připojovat a monitorovat zařízení Cisco Meraki v rámci svých centrálních konzolí SolarWinds N-central a nabízet tak svým zákazníkům nové služby automatizace komplexního IT prostředí.

Řešení N-central pro vzdálený monitoring a správu zajišťuje MSP organizacím nástroje k poskytování špičkových IT služeb umožňující růst a škálování prostřednictvím automatizace správy IT.

MSP poskytovatelé si mohou nyní produkt vyzkoušet na 30 dní zdarma!

"Cisco Meraki Dashboard API nabízí kompletní sadu cloudových řešení poskytujících IT poskytovatelům příležitost ke zlepšení a zjednodušení digitálního ekosystému. Časté střídání práce z domu s prací v kanceláři vyžaduje vytvoření elastického pracovního prostředí, což je prioritním cílem SolarWinds MSP. IT poskytovatelé s tím potřebují pomoc více než kdy dříve, a proto věříme, že integrace mezi Cisco Meraki a N-central bude důležitým milníkem v jejich podpoře," říká Mav Turner, viceprezident produktové skupiny společnosti SolarWinds MSP.

Integrace zefektivní činnost poskytovatelů služeb, umožní maximalizovat dostupnost zařízení Cisco Meraki a dovolí využít velkého potenciálu nástroje N-central k řízení, nabídce speciálních funkčností a zabezpečení komplexních IT prostředí.

Poskytovatelé služeb udou moci sledovat stav zařízení Cisco Meraki u svých zákazníků přímo na svém centrálním panelu, dostávat upozornění a notifikace, a monitorovat konektivitu a provoz.

"SolarWinds N-central je známé jako výkonné řešení pro monitoring a správu centralizující možnosti MSP poskytovatelů v oblasti sledování a řízení veškeré infrastruktury z jedné přehledné konzole. Vítáme integraci Cisco Meraki s N-central, která poskytne partnerům SolarWinds MSP přímý přístup k monitoringu zařízení Cisco Meraki, takže budou moci svůj čas a energii zaměřit plně na podporu svých zákazníků. Věřím, že našim společným zákazníkům tato spolupráce přinese novou úroveň obchodních úspěchů," doplňuje Marc Inderhees, vedoucí týmu Cisco-as-a-Service ve společnosti Cisco Systems.

Článek SolarWinds MSP ze dne pátek 20. listopadu 2020

Další články od SolarWinds MSP