logo SolarWinds MSP

Jednotná správa a ochrana zákaznických zařízení pro MSP uživatele

Integrace služeb Microsoft 365 s řešeními SolarWinds N-central a SolarWinds RMM poskytne možnost monitorovat zařízení spravovaná nástrojem Microsoft Intune z centrální konzole řešení SolarWinds MSP. To umožní jednotný pohled na spravovaná zařízení, rozšíření funkčností správy a výkonný reporting.

"Téměř 90% pracovních stanic našich partnerů je provozováno na operačním systému Microsoft a Microsoft 365 je nevyužívanější kancelářskou sadou. Schopnost monitorovat a obsluhovat zařízení spravovaná nástrojem Microsoft Intune přímo z konzole z N-central nebo RMM nabídne našim partnerům významné zvýšení produktivity a možnost poskytovat komplexnější služby a ochranu celé řadě zákaznických zařízení," říká Mav Turner, viceprezident zodpovědný za produkty v SolarWinds MSP.

V souvislosti s  tím, že stále více organizací bude z dlouhodobého pohledu využívat možností práce z domova a stále více zařízení bude spravováno poskytovateli řízených služeb (MSP), zvyšují se též nároky na centrální pohled pro všechna sledovaná zařízení.

Integrace služeb Microsoft 365, která bude dostupná ještě v roce 2020, umožní partnerům využívajícím platformu Microsoft 365 monitorovat zařízení spravovaná v Microsoft Intune prostřednictvím řešení SolarWinds N-central a SolarWinds RMM.

Znamená to, že veškerá zákaznická zařízení bude možné spravovat z jednoho místa - se stejnou konfigurací, stejnými pravidly pro upozorňování, posílenou ochranou dat, a efektivnější správou a monitoringem.

"SMB firmy zejména v tomto období potřebují umožnit svým zaměstnancům bezpečnou práci odkudkoliv a z jakéhokoliv zařízení. Microsoft 365 zahrnuje kancelářskou sadu Office a spolupracující nástroje jako Microsoft Teams s pokročilými funkcemi zabezpečení a správy zařízení. Spolupracujeme se SolarWinds jako lídrem na trhu MSP softwaru, abychom MSP poskytovatelům zjednodušili možnosti správy a zabezpečení zařízení s využitím služeb Microsoft 365," doplňuje Nathalie Irvine, generální manažerka Microsoft 365.

Společnost ZEBRA SYTEMS je distributorem produktů SolarWinds MSP na českém a slovenském trhu od 1. 5. 2020.

K nabízeným platformám řízených služeb z portfolia SolarWinds MSP řadí především SolarWinds Remote Monitoring and Management (RMM), centralizovanou sadu nástrojů pro správu a vzdálený monitoring s cloudovým managementem, zejména pro menší a začínající MSP poskytovatele.

Větším a zavedeným MSP organizacím je určeno SolarWinds N-central.

Další články k tématům - centralizace - cloud - Microsoft 365 - monitoring - MSP - reporting - SMB - Mav Turner - Nathalie Irvine

Článek SolarWinds MSP ze dne čtvrtek 13. srpna 2020

Další články od SolarWinds MSP