logo StringData s.r.o.

Sabatikl a bezúročná půjčka pro zaměstnance v IT

Půjčku do výše až 300 tisíc Kč si mohou vzít zaměstnanci již po 2 letech ve firmě. Společnost StringData se tak svým zaměstnancům snaží pomoci řešit nenadálé události, kdy potřebují vyšší finanční částku a museli by jinak žádat o spotřebitelský úvěr.

"Zaměstnanci tak nemusí jít do zbytečně vysokého rizika vyvolaného občas nesmyslnými podmínkami spotřebitelských úvěrů. Každý z nás se v životě může ocitnout v situaci, kdy musí řešit nenadálou finanční událost, potřebuje vyřešit zapeklitou zdravotní situaci, problémy v rodině, nebo si prostě jenom odpočinout, nabrat nové síly a motivaci, a nechce při tom hned měnit zaměstnání a pálit mosty. Velmi dobře si uvědomujeme, že zaměstnanci jsou tím nejcennějším, co společnost má. Proto se snažíme vytvářet příjemné pracovní prostředí, budovat důvěru mezi vedením a zaměstnanci, zaměstnance dále rozvíjet a posilovat v nich pocit, že StringData nejsou krátká zastávka v jejich kariéře, ale partner, se kterým chtějí strávit významnou část svého života," říká Robert Šamánek, výkonný ředitel společnosti StringData.

Jedním z cílů společnosti je budovat dlouhodobé vztahy nejenom s klienty, ale také se svými zaměstnanci, a vytvářet tak prostředí vzájemné důvěry. Zaměstnanci proto dostali příležitost vybrat si sami benefity, které je nejvíce oslovují.

Z nabízených šesti variant to nakonec byla možnost využít zaměstnaneckou bezúročnou a bezúčelovou půjčku, sabatikl a zaměstnanecké tarify pro mobilní telefony.

Sabatikl znamená nárok na neplacené či placené volno nad rámec běžných 4 týdnů dovolené, které většina firem již automaticky navyšuje o jeden týden dovolené navíc. Možnost vzít si sabatikl, jeho délka a forma závisí na počtu odpracovaných let ve firmě.

První dvouměsíční prázdniny si zaměstnanci mohou vzít po 3 letech ve firmě. Délka volna, které si mohou zaměstnanci vybrat, postupně roste s počtem odpracovaných let až k ročnímu sabatiklu pro ty opravdu věrné, se kterými firma spolupracuje více než 10 let.

Tímto benefitem StringData oceňuje dlouhodobý pracovní vztah, který na dnešním nestálém pracovní trhu není tak častý.

Firma současně považuje sabatikl za účinnou prevenci před upadnutím do stereotypu nebo dokonce vyhořením. A zájem zaměstnanců potvrzuje, že se jedná o velmi vítanou a využívanou možnost, jak si odpočinout, a třeba si i splnit své sny.

Další zaměstnanecké výhody StringData:

StringData staví své podnikání na třech základních pilířích, kterými jsou integrita, transparentnost a poctivost. Tyto pilíře jsou klíčové jak ve vztahu k zákazníkům, tak ve vztahu k zaměstnancům a k rozvoji pracovního prostředí firmy.

Spokojenost a důvěra zaměstnanců je pro StringData zásadní.

Článek StringData s.r.o. ze dne pátek 30. listopadu 2018

Další články od StringData s.r.o.