logo Tieto Czech s.r.o.

Luboš Tejkl - nový personální ředitel Tieto Czech

Novým personálním ředitelem společnosti Tieto Czech se stal Luboš Tejkl. Odborník s více než dvacetiletou praxí a zkušenostmi s prací v zahraničí pomůže v Tieto Czech rozšířit stávající obchodní model společnosti.

Luboš Tejkl je zkušený manažer v oblasti motivace, rozvoje a vedení zaměstnanců. Má za sebou bohatou kariéru na vedoucích pozicích ve významných nadnárodních firmách (General Electric, ČEZ, ConocoPhillips) v několika různých oborech podnikání (finanční služby, bankovnictví, energetika, výroba leteckých motorů a konzultační služby).

Do společnosti Tieto Czech přichází se zadáním zajistit vysoce specializované odborníky na klíčové seniorní pozice, které chce Tieto Czech v nejbližší době obsadit, aby ještě více posílilo svůj tým a současné postavení v rámci celé korporace.

"Prostředí společnosti je blízké mé povaze - přátelští lidé, smysluplná a velice odborná práce, rychle se měnící prostředí. Líbí se mi, že zde panují otevřené vztahy a práce lidi spojuje. Kromě jasně definovaných úkolů mě do Tieta přivedla touha být svědkem toho, jak se tvoří nové technologie, které ovlivňují budoucnost podnikání v oborech, kde jsem doposud pracoval," říká Luboš Tejkl, personální ředitel společnosti Tieto Czech.

Další články k tématům - ředitel - zaměstnanci - Luboš Tejkl

Článek Tieto Czech s.r.o. ze dne pondělí 16. února 2015

Další články od Tieto Czech s.r.o.