logo Gity a.s.

GiTy nabídne nejmodernější satelitní komunikaci DVB-S2 a IP over Satellite

Společnost GiT a.s., lídr na trhu satelitních komunikačních služeb v České s Slovenské republice, spustí v průběhu listopadu do komerčního provozu novou moderní širokopásmovou platformu pro poskytování satelitních datových komunikačních služeb postavenou na nejpokročilejších standardech satelitní komunikace DVB-S2 a IPoS (IP over Satellite).

Novou platformu pro poskytování satelitních datových komunikačních služeb spouští v průběhu listopadu přední technologická firma s více než 11-letou působností v oblasti telekomunikačních služeb GiTy a.s. Dodavatelem satelitního systému nejnovější generace je světová jednička v oblasti satelitních řešení a služeb Hughes Network Systems LLC. Instalace sítě byla zahájena počátkem září a dokončena bude na začátku listopadu.

"Naším úkolem je poskytovat špičkové telekomunikační sužby, které budou vyhovovat požadavkům zákazníků v celé řadě sektorů od vládních agentur přes řetězce čerpacích stanic až po bankovnictví, energetický průmysl a dálniční dopravu," řekl prezident společnosti GiTy Valentin Girstl.

Nové řešení umožní GiTy využít a zákazníkům poskytnout služby založené na nejmodernějších standardech satelitní komunikace DVB-S2 a IPoS (IP over Satellite) a stávajícím uživatelům umožní jejich průběžnou modernizaci. Zajistí stoprocentní dostupnost širokopásmových služeb nejen na celém území České a Slovenské republiky, ale i v celém regionu střední a východní Evropy. Zpřístupní rovněž širokopásmový internet VSAT DSL a další služby novým zákazníkům v oblastech se špatným pokrytím pozemními a mobilními prostředky. Firemní sféře a státní správě zaručí rychlé a efektivní služby geograficky rozlehlé komunikační sítě s garancí kvality a dokáže také za příznivé ceny uspokojit rostoucí požadavky na zahraniční konektivitu.

Článek Gity a.s. ze dne úterý 6. listopadu 2007

Další články od Gity a.s.