logo ADASTRA, s.r.o.

Od účetnictví k vedení firmy

Společnost Adastra připravila společně s partnerem Reporting.cz workshop o povýšení účetnictví na nástroj pro aktivní řízení firmy, který proběhne v rámci akce Controllingové Fórum 2016 dne 25. 5. 2016 v hotelu SEN, Senohraby u Prahy.

Ve dnech 26. a 27. 5. 2016 se koná již 19. ročník konference Controllingové Fórum 2016, jíž je Adastra partnerem. Podtitulem letošního setkání je heslo: "Co je IN v controllingu". Primárním cílem je hosty blíže seznámit s novými trendy v oblasti controllingu a přiblížit zkušenosti z praxe vystupujících obohacené zajímavými případovými studiemi.

Hned první den dvoudenního programu se budou moci účastníci zapojit do tematického workshopu "Povyšte účetnictví na nástroj pro aktivní řízení vaší firmy", který pro ně připravila Adastra společně s partnerskou firmou Reporting.cz nabízející komplexní nástroj vedení účetnictví pro operativní a strategické řízení firmy.

Workshop povede David Samek, konzultant Adastry, a Michal Rozehnal, CEO společnosti Reporting.cz - přijďte se inspirovat a vyměnit vlastní zkušenosti.

Během workshopu ukážeme, jak:

Nové trendy v controllingu, případové studie, zkušenosti z praxe - to je každoroční konference Controllingové forum, určená všem controllerům a finančním manažerům se zájmem o controlling.

Program 26. 5. 2016:

Program 27. 5. 2016:

Článek ADASTRA, s.r.o. ze dne pondělí 16. května 2016

Další články od ADASTRA, s.r.o.