logo AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ je nový Sophos Gold partner pro Českou republiku

Dosažením úrovně Gold partnerského programu společnosti Sophos může nyní AutoCont CZ svým zákazníkům nabízet řešení v oblasti ICT bezpečnosti za výhodných cenových podmínek včetně pokročilé technické i obchodní podpory výrobce.

Partnerský program Sophos umožňuje partnerům i přístup k promo a bonusovým akcím, které mají za cíl podpořit jejich podnikání a vést k získání konkurenční výhody.

"Partnerský program není jen o kvalitních produktech, ale i marketingové a prodejní podpoře. Sophos patří k výrobcům, kteří svým partnerům poskytují širokou míru poradenství a nástrojů, které nám umožnují dále zdokonalovat a rozšiřovat portfolio produktů a služeb, které nabízíme našim zákazníkům, a posilovat tak naše postavení na trhu. AutoCont CZ úspěšně zavádí a provozuje informační technologie na českém a slovenském trhu více než 25 let a patří mezi nejvýznamnější dodavatele informačních a komunikačních technologií u nás," říká Ondřej Pálenič, Product & Partner Manager ze společnosti AutoCont CZ.

Sophos v rámci partnerského programu nabízí více než 39000 svých obchodních partnerů přístup k řadě užitečných služeb a aktuálních informací, k produktovým updatům i marketingovým a podpůrným nástrojům, on-line školením a komplexní předprodejní i poprodejní podpoře.

"Společnost AutoCont CZ je pro nás již několik let obchodním partnerem. Oceňujeme příkladnou prozákaznickou orientaci, profesionalitu i osobní nasazení všech zaměstnanců a za jejich úsilí jim chceme poděkovat. Věříme, že AutoCont CZ plně využije výhody partnerské úrovně Gold a naše spolupráce se bude dále úspěšně rozvíjet. Spokojený partner znamená i spokojený zákazník, a to je prvořadý cíl obou našich společností," říká Patrick Müller, Channel Account Executive Czech Republic & Slovakia společnosti Sophos.

Článek AutoCont CZ a.s. ze dne pátek 24. srpna 2018

Další články od AutoCont CZ a.s.