logo OKškolení

Jak využít dotace na IT školení ze vzdělávacího programu Jsem v kurzu

Školící centrum OKškolení pořádá ve čtvrtek 7. 3. 2024 bezplatný webinář zaměřený na možnosti získání a využití dotací na IT kurzy ze vzdělávacího projektu MPSV - Jsem v kurzu. Rádi pomůžeme každému, kdo má zájem se vzdělávat a poradíme s výběrem toho správného kurzu.

Využijte možnosti získat na odborná IT školení i školení uživatelů dotaci 82 % a proškolit se tak za minimální náklady. Jedná se o projekt Jsem v kurzu, který je určen všem zájemcům o vzdělávání v oblasti informačních technologií.

Vedoucí školicího centra OKškolení Jitka Sotonová vám během 90 minut vysvětlí, jak dotace funguje, pro koho je určena a provede všechny zájemce procesem přihlášení. Prostor bude také na dotazy.

Webinář proběhne dne 7. 3. 2024 v době od 9:00 do 10:30 hod.

Program webináře:

Tipy na dotované IT kurzy

O projektu Jsem v kurzu

Vláda na jaře roku 2023 spustila v rámci Národního plánu obnovy projekt na podporu dalšího vzdělávání nazvaný Jsem v kurzu. Spadá pod Úřad práce ČR (ÚP ČR), resp. MPSV.

Jeho cílem je motivace ke zvýšení kvalifikace s možností čerpání stovek milionů Kč na rozvoj dovedností v oblasti IT potřebných pro práci i život v moderní digitalizované společnosti.

Další články k tématům - dotace - kurzy - MPSV - práce - školení - vzdělávání - zaměstnanci - Jitka Sotonová

Článek OKškolení ze dne úterý 27. února 2024

Další články od OKškolení