logo Unicorn Systems a.s.

Moderní trendy a zapojení ICT technologií v energetice na Unicorn Energy Forum 2017

Dvoudenní konference Unicorn Systems se zaměřuje na využití ICT technologií společnosti a jejích partnerů pro podporu procesů v moderní energetice 21. století. Akce se koná v pražském hotelu Ambassador ve dnech 15. a 16. 11. 2017.

Na konferenci budou prezentována řešení v oblastech řízení trhů a jejich mezinárodní integrace, obchodování s energetickými komoditami, zákaznických systémů, výrobních dispečinků, geoinformatických systémů a řešení pro správu energetické infrastruktury.

Konference je určena pro zástupce všech evropských energetických společností a zejména pro zástupce provozovatelů přenosových a distribučních soustav, operátory trhů, obchodníky, výrobce, jejich sdružení a regulatorní instituce.

Program - středa 15. 11. 2017:

Program - čtvrtek 16. 11. 2017:

Očekáváme zajímavé diskuze na aktuální témata vývoje evropské energetiky a na roli IT v ní.

Unicorn Systems v energetice a utilitách

Společnost Unicorn Systems je jedním z významných dodavatelů informačních systémů pro evropskou energetiku a utility. V průběhu posledních patnácti let jsme úspěšně zrealizovali desítky projektů pro společnosti v různých evropských zemích, určené jak pro národní prostředí, tak i pro podporu mezinárodní spolupráce.

Máme zkušenosti se softwarovým a hardwarovým zajištěním výroby, obchodování a dodávek energií na liberalizovaných trzích, s technickými řešeními pro podporu řízení sítí v reálném čase či s procesy odpadového hospodářství. Unikátní know-how, které jsme při práci na svých projektech získali, nám umožňuje nabídnout zákazníkům z oblasti energetiky a utilit ta nejlepší řešení s vysokou přidanou hodnotou.

Unicorn Systems nabízí řešení pro všechny oblasti energetiky a utilit pro:

Pro všechny typy společností spravujících kritickou infrastrukturu jsou určeny naše situační geoprostorové systémy. Kromě specializovaných řešení šitých na míru výlučně energetice jsou samozřejmostí dodávky podpůrných systémů běžných i v jiných oblastech podnikání, např. systémy pro řízení vztahů se zákazníky (CRM), základní podnikové aplikace (ERP), řešení pro podporu rozhodování (BI) či aplikace usnadňující podnikovou spolupráci.

Pro rychlý a spolehlivý vývoj aplikací na zakázku máme připravené platformy a komponenty založené na proprietárních i open source technologiích. Poskytujeme rovněž komplexní služby zahrnující procesy systémové integrace, zakázkového vývoje, provozu a primární i sekundární podpory.

Zajišťujeme také kompletní dodávky a hosting ICT infrastruktury až do podoby Solution as a Service provozovaného v našem energetickém cloudu.

Další články k tématům - cloud - CRM - distribuce - energetika - ERP - GIS - ICT - infrastruktura - konference - operátor - utility

Článek Unicorn Systems a.s. ze dne čtvrtek 30. března 2017

Další články od Unicorn Systems a.s.