logo Unicorn Systems a.s.

Otevřením vývojového centra v Písku rozšiřuje Unicorn své působení na jihu Čech

Unicorn v rámci koncepce práce z menších měst otevřel v Písku své již 18. vývojové centrum. Chce tak být nablízku svým klientům i spolupracovníkům, kterým umožňuje pracovat v blízkosti jejich domova.

Nová pobočka Unicornu sídlí v moderních prostorách Technologického centra (Vladislavova 250, Písek). Jen pár minut pěšky od centra města Unicorn pracuje na těch nejmodernějších projektech pro finanční a retail sektor.

IT specialisti používají nejmodernější technologie, Unicorn Application Framwork a Unicorn Mobile-First IoT-Ready Cloud Architecture. IT odborníci z Písku a okolí tak mají skvělou příležitost spolupracovat na špičkových projektech.

Unicorn je v České republice renomovanou firmou, která se objevuje pravidelně v žebříčcích nejúspěšnějších podniků v regionu a je naprostou špičkou v oboru.

Celkem má 2100 spolupracovníků v 18 vývojových centrech ve 4 zemích Evropy. Z pohledu Evropy je společnost Unicorn vnímána jako vynikající dodavatel řešení v několika odvětvích, zejména v energetice a bankovnictví.

Ambicí Unicornu je být prvotřídním světovým systémovým integrátorem a dodavatelem IT řešení s vysokou přidanou hodnotou.

Další články k tématům - bankovnictví - cloud - energetika - IoT - Písek

Článek Unicorn Systems a.s. ze dne pondělí 23. dubna 2018

Další články od Unicorn Systems a.s.