logo Unicorn Systems a.s.

Unicorn je Premier Business Partner Red Hat

Nový status umožňuje Unicornu dále prohlubovat integraci a vývoj aplikací s využitím širokého portfolia produktů Red Hat. Společnost se tak dostává do čela poskytovatelů řešení využívajících produkty Red Hat v České a Slovenské republice.

"Zákazníci vyžadují od nových řešení vzájemnou spolupráci a otevřenost, což je právě to, co jim prostřednictvím portfolia open source produktů Red Hat přinášíme. Přidanou hodnotou pro zákazníky jsou naše know-how a bohaté zkušenosti s dodávkami těchto řešení prakticky v celé Evropě pro zákazníky z řady různých odvětví. Unicorn pro své zákazníky v řadě evropských zemí implementuje a integruje informační systémy s využitím komplexního portfolia produktů Red Hat již od roku 2008," říká k navázání spolupráce Jan Konrád, Chief Commercial Officer, Unicorn Systems.

Zkušený tým certifikovaných specialistů, konzultantů i vývojářů Unicornu pomáhá zákazníkům na všech úrovních řešit dodávky informačních systémů, od úvodních strategických rozhodnutí, přes implementaci a integraci, až po nasazení a provoz a následný rozvoj systému.

Členové partnerského programu Red Hat poskytují vysokou přidanou hodnotu díky využití hlubokých technických znalostí a schopností navrhnout, naplánovat a implementovat řešení postavené na produktech Red Hat, splňující náročné technické i funkční požadavky.

Společnost Unicorn získala status Red Hat Premier Business Partner na sklonku roku 2018.

Další články k tématům - open source - Jan Konrád

Článek Unicorn Systems a.s. ze dne úterý 5. února 2019

Další články od Unicorn Systems a.s.