logo Foxconn 4Tech s.r.o.

Monitoring a řízení spotřeby energie s využitím IIoT

Pomůžeme vám získat dokonalý přehled o využití energie v každém zařízení, stroji nebo dalších spotřebičích ve vaší továrně. Využitím pokročilé analýzy dat dosáhnete výrazné úspory nákladů a zároveň objevíte místa neefektivního využívání energie.

Foxconn 4Tech dodává koncové, nízkonákladové řešení pro sledování spotřeby. Celý systém je vysoce modulární a jednoduchý na instalaci, nevyžaduje zásah do stávajících infrastruktury. Jednotlivé prvky pracují bezdrátově a bezpečně mimo lokální sítě WiFi či LAN.

Díky otevřenému propojení do výkonného továrního systému jsou data o spotřebě integrována s informacemi o pracovním vytížením strojů. Budete tak mít okamžitý přehled o spotřebě energií jednotlivých strojů v závislosti na výrobním plánu.

Integrovaná prediktivní datová analýza zpracovává data o spotřebě v reálném čase a dává doporučení, která umožňuje předcházet výkonovým špičkám, optimalizuje plán produkce a pomáhá k dosažení vyvážených energetických profilů.

Řešení je k dispozici pro instalaci na straně zákazníka, nebo jako SaaS služba v prostředí společnosti Foxconn 4Tech.

Vyzkoušejte přímo ve vaší výrobě

Nabízíme vám testovací sadu tří elektroměrů, tři komunikační jednotky, IoT koncentrátor, LTE modem a 10 palcový tablet. Nainstalujeme měřicí přístroje na vybraný stroj ve vaší továrně, nastavíme místní bezdrátovou síť LoRaWAN a zajistíme 4G konektivitu do našeho cloudu.

Během dvouměsíčního testování budeme sbírat a analyzovat data a ukážeme vám, jakých úspor můžete dosáhnout, když bude toto řešení natrvalo nainstalované ve vaší továrně.

Sami můžete zároveň sledovat data ze skutečného provozu včetně základních analýz a předpovědí.

Základní verze:

Rozšířená verze:

Prémiová verze:

Další články k tématům - 4G - analýza - energie - ERP - IIoT - infrastruktura - LAN - LoRaWAN - LTE - MES - RS485 - SaaS - spotřeba - úspory - vizualizace - výroba - WiFi

Článek Foxconn 4Tech s.r.o. ze dne úterý 24. dubna 2018

Další články od Foxconn 4Tech s.r.o.