logo IBA CZ, s.r.o.

IBA CZ je Microsoft Gold Partnerem v oblasti vývoje aplikací

Společnost IBA CZ získala status Microsoft Gold Certified Partner - Application Development. Jde o nejvyšší úroveň členství v rámci partnerského programu a demonstruje stupeň znalostí a zkušeností s technologiemi Microsoft.

"Jsem také velmi rád, že se můžeme pochlubit úspěchem našich dvou odborníků, kteří jsou nyní certifikovanými lektory technologií společnosti Microsoft (MCT). Dalším připravovaným krokem pro náš tým vývoje aplikací na platformách SharePoint, Office 365 a .Net, bude získání Gold partnerství pro kompetenci aplikační integrace v roce 2019," říká Aleš Hojka, generální ředitel společnosti IBA CZ.

Získaná certifikace je přímým rozšířením stávajícího Silver partnerství. V současné chvíli se společnost může pochlubit sedmi plně certifikovanými odborníky pro oblast vývoje aplikací.

Navazujícím úspěchem jsou i přídavné certifikáty MCSD, které aktuálně vlastní čtyři naši zaměstnanci, včetně vedoucího vývoje aplikací na platformách SharePoint, Office 365 a .Net.

Společnost s tímto statusem musí splňovat nejnáročnější požadavky v rámci Microsoft Partner programu a získává tak významné výhody.

Výjimečnost úrovně Gold partnerství spočívá především v procesní náročnosti pro dosažení všech kritérii, při jejichž splnění společnost IBA CZ zaručuje nejvyšší profesionalitu poskytovaných služeb v oblasti rozvoje aplikací.

Společnosti s touto významnou certifikací jsou uznávány pro svoji odbornost a schopnost přizpůsobit se i těm nejnáročnějším potřebám zákazníka v oblasti vývoje aplikací.

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne středa 5. prosince 2018

Další články od IBA CZ, s.r.o.