logo IBA CZ, s.r.o.

Odborníci IBA CZ na setkání SharePoint profesionálů

Jaroslava Klegová a Šimon Kvíčala vystoupili se svými přednáškami o moderním designu a vývojových nástrojích na české SharePoint konferenci, kterou v prostorách Microsoftu pořádala organizace I like SharePoint.

Jaroslava Klegová, přednášela o moderním designu nového SP z pohledu uživatele. Vysvětlila, ale hlavně ukázala na mnoha příkladech, jak je jednoduché rychle nastavit perfektní moderní responzivní design vašeho webu či intranetu. Také poradila, jak šikovně obejít některé funkce, které lépe fungovaly ve starém systému nebo se naopak připravují až na další edici.

"Pracuji se SharePointem a mám ho ráda. Začala jsem se SharePoint 2007 a líbí se mi online svět a čekám, co vše nám přinese," říká Jaroslava Klegová, SharePoint specialist společnosti IBA CZ.

Šimon Kvíčala - SharePoint Solution Architect, pak učil vyvíjet pomocí REST, SOAP, backend a SPFx a společně s posluchači instalovali vše potřebné přímo na místě.

SharePoint konference 2017 se uskutečnila ve dnech 6. - 8. 11. 2017 v pražském sídle společnosti Microsoft a účastnili se jí zajímaví hosté z domova i ze zahraničí s přednáškami z témat věnovaných převážně platformě Microsoft SharePoint, ve verzi Online i OnPremises, ale i souvisejících produktů a technologií jako je SQL Server, PowerBI, virtualizace apod.

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne úterý 21. listopadu 2017

Další články od IBA CZ, s.r.o.