logo IBA CZ, s.r.o.

Užitečná IT řešení pro každou firmu

Dominantou společnosti IBA CZ jsou portálová řešení, správa dokumentů a mobilní aplikace na technologiích Java, .NET i Enterprise nebo open source. Samozřejmá je podpora při nasazení a provozu aplikací v prostředí uživatelů.

Zákazníky IBA CZ jsou velké finanční instituce, telekomunikační operátoři, instituce státní správy, ale i průmysloví výrobci a distribuční firmy. Především díky vlastnímu vývoji dokážeme nabídnout moderní řešení pro jakkoliv velkou společnost.

"Například zákazníkům v cestovním ruchu můžeme nabídnout to, v čem jsme opravdu jedničkou na trhu. Od jednodušších webů a intranetů např. s přehledem docházky přes složité klientské a věrnostní portály, kdy se každému uživateli zobrazují jiná data, až po řešení typu Protikorupční subportál, který jsme dělali pro ministerstvo obrany a kde zaručujeme absolutní anonymitu. Součástí portálu může být také plánovač lidských zdrojů, což se může hodit zejména společnostem s velkým či často se měnícím počtem zaměstnanců a brigádníků dle sezonnosti nebo momentálního vytížení provozu. Zajímavá může být i integrace se sociálními sítěmi. Umět využít informace, které lidé dávají k dispozici na nejrůznějších sítích, k cílené reklamě se může hodit všude a v cestovním ruchu zejména," říká Aleš Hojka, generální ředitel společnosti IBA CZ.

Příklady praktických řešení:

Dokážeme vyhovět každému zadání

Například správa dokumentů je využitelná prakticky všude. Třeba řešení oběhu faktur, od naskenování a vložení do systémů přes zpracování, schvalování až po zaplacení a archivaci - vše automatizované, dobře dohledatelné.

Nebo tzv. Big Data, tedy zpracování velkých objemů dat a sledování chování zákazníka. Když se např. uživatel přihlásí na sociální sítě, kde má o sobě spoustu údajů, a pak navštíví nějakou stránku, tyto nástroje poznají daného uživatele a nabízejí mu produkty navštívené stránky jako reklamu na jiných, např. zpravodajských webech.

Hodit se může i identity managament (IDM), tedy zabezpečení systémů proti přístupu neoprávněného uživatele. Tyto systémy značně usnadňují práci administrátorům a zároveň maximálně zabezpečují osobní data klientů proti úniku.

Cestovním kancelářím a půjčovnám můžeme nabídnout i integraci jejich systémů do velkých vyhledávacích systémů typu Booking.com nebo TripAdviser.

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne pondělí 29. května 2017

Další články od IBA CZ, s.r.o.