logo IBA CZ, s.r.o.

Nové sídlo poskytuje prostorné a pohodlné prostředí pro rostoucí tým IBA CZ

Společnost IBA CZ slavnostně otevřela své nové kanceláře v Praze a současně oslavila 18. výročí působení na českém trhu. Prostory nových kanceláří slavnostně otevřeli Sergei Levteev, předseda představenstva IBA Group, a Aleš Hojka, výkonný ředitel IBA CZ.

"Přesun do větších prostor pro nás byl nezbytností. Kapacita bývalých kanceláří již nebyla dostačující, a to především kvůli rozšiřujícím se službám ve všech oblastech našeho portfolia tak, abychom našim zákazníkům poskytli řešení, která nejlépe vyhovují jejich potřebám. Z nových prostor jsme upřímně nadšeni, mimo jiné i proto, že v nich můžeme organizovat firemní akce, což pro nás vytváří nové příležitosti," řekl ve svém úvodním projevu Aleš Hojka, výkonný ředitel společnosti IBA CZ.

Slavnostního zahájení ve čtvrtek 14. 9. 2017 se zúčastnilo mnoho významných hostů z komerční sféry i státní správy, včetně zákazníků a partnerů skupiny IBA. Program zahrnoval úvodní slova ředitelů, slavnostní přestřižení pásky a virtuální i skutečnou prohlídku nových prostor. Celou akci doprovázeli fingerstyloví kytaristé, nechyběla ani molekulární gastronomie nebo akrobatická show.

"IBA Group aplikuje při budování své infrastruktury agilní metodologii. V oblasti vývoje software je dnes agilní metodologie velmi populární. My v IBA jsme agilní přístup začali používat dávno před tím, než byl tento pojem vytvořen. Věříme, že lidé pracující na stejném projektu by se měli vzájemně stýkat. Komunikace přes mail nebo telefon není dostatečná. Minulý rok jsme vytvořili infrastrukturu pro více než 1500 lidí v Minsku a Gomelu. Dnes děláme to samé v Praze. Poskytujeme příjemné prostředí pro své zaměstnance a stabilní týmy, abychom zabezpečili včasné dodání projektu v nejvyšší kvalitě pro naše zákazníky. Dnešní událost je dalším důkazem, že i nadále dodržujeme naše zásady, které se nyní nazývají agilní metodou," řekl ve svém úvodním vystoupení Sergei Levteev, předseda představenstva IBA Group.

Po zahajovacím ceremoniálu hosté absolvovali prohlídku nových prostor, které poskytují prostorné a pohodlné prostředí pro rostoucí tým IBA CZ. S moderními telekonferenčními zařízeními, zasedacími místnostmi vybavenými inteligentními zdmi, phone boxy pro nerušené telefonní hovory, relaxační zónou, plně vybavenou kuchyňkou a parkovacími místy v podzemních garážích splňují nové prostory nejvyšší požadavky na moderní kancelář 21. století.

Po prohlídce prostor překvapila návštěvníky skupinka motorkářů - zaměstnanců skupiny IBA z Minsku v Bělorusku. Ti v rámci své dovolené cestovali po Bělorusku a Evropě, kde navštívili kanceláře IBA Group. Svou cestu podnikli při příležitosti nadcházejícího 25. výročí založení IBA Group a slavnostní otevření nových prostor v Praze se na ní stalo pomyslnou třešničkou na dortu. Jako dárek předali Sergeii Levteevovi vlajku IBA Group s podpisy zástupců kanceláří skupiny IBA, které navštívili.

Skupina IBA Group založila pobočku IBA CZ v Praze roku 1999 a v roce 2005 ji rozšířila do Brna. V témže roce společnost přemístila své sídlo do Prahy. Skupina IBA následně zvětšila své pobočky v Brně a v Praze a založila pobočku v Ostravě (2015) tak, aby byla schopna vyhovět požadavkům všech svých zákazníků.

Nové sídlo IBA CZ - centrála Praha:

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne středa 20. září 2017

Další články od IBA CZ, s.r.o.