logo IBA CZ, s.r.o.

Konektory k CRM MS Dynamics 365 pro napojení obchodních dat

Společnost IBA CZ vytvořila dalsí sadu konektorů pro CRM Microsoft Dynamics 365. Tentokrát to jsou moduly pro propojení s databází MERK, nástroji Leady a MailChimp.

"Dodáváme CRM systém Microsoft Dynamics 365 svým zákazníkům běžně. Rádi ho doplňujeme o další moduly, abychom uživatelům usnadnili a urychlili práci. Naše CRM oddělení tentokrát přichází s konektory do produktů společnosti Imper, tedy MERK a Leady. V e-mailingu zase jistě oceníte propojení s MailChimpem," říká Jan Macík, obchodní ředitel společnosti IBA CZ.

Modul MailChimp

MailChimp je služba SaaS, která firmám umožňuje spravovat a automatizovat aktivity e-mailového marketingu, včetně posílání marketingových e-mailů, automatických zpráv, zacílených kampaní nebo newsletterů.

Konektor je umožňuje následně evidovat v Microsoft Dynamics 365. Můžete tak cílit vaše konkrétní obchodní sdělení přímo potenciálním zákazníkům a využívat k tomu předdefinované marketingové seznamy.

Modul Leady.cz

Hlavním úkolem modulu je zjednodušit a zefektivnit práci obchodníků. LEAD Konektor nabízí unikátní možnost, jak pracovat s návštěvníky firemních webových stránek získáváním informací. Systém zprostředkovává ke každé stránce webu informaci o tom, z jaké firmy návštěva byla.

Následně získané informace převádí do entity Zájemci v systému Microsoft Dynamics 365. Obchodník pak má potenciální zájemce přímo v systému CRM, kde je může dalším způsobem validovat.

Modul Merk

Konektor využívá data z online marketingové databáze Merk, která je první a největší podrobnou online databází v ČR poskytovanou společností Imper CZ.

Automaticky vyhledává podrobné informace o společnostech, včetně marketingových údajů, jako jsou obrat, počet zaměstnanců a obor podnikání a mnohé další.

Další články k tématům - automatizace - databáze - Dynamics - email - konektor - MailChimp - marketing - SaaS - zaměstnanci - Jan Macík

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne pátek 20. října 2017

Další články od IBA CZ, s.r.o.