logo Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.

Integrace Veeam technologií s platformou Cisco HyperFlex

Veeam Software posiluje svou spolupráci se společností Cisco a přichází s integrací přímého vytváření a další podpory snímků do platformy pro hyperkonvergentní infrastrukturu Cisco HyperFlex.

Integrace platformy Veeam Availability Suite se softwarově definovanými sítěmi i výpočetní silou serverů Cisco UCS a s platformou Cisco HyperFlex HX Data Platform byla navržena s cílem nabídnout zákazníkům snadněji použitelné řešení i vyšší efektivitu v moderní éře hybridních cloudů. Novinka umožní podnikům snížit doby zálohování i obnovy a zlepšit celkovou provozní výkonnost.

Hybridní cloudy umožňují digitální transformaci

Je stále jasnější, že pro podniky po celém světě představuje digitální transformace rozhodující imperativ, a to bez ohledu na velikost dané společnosti nebo na oblast jejího podnikání. Organizace, které nedokáží prostřednictvím nových příležitostí digitálního věku a obchodních modelů vytvářet hodnoty, růst a získávat konkurenční výhody, riskují závažné důsledky včetně dlouhodobé podnikatelské bezvýznamnosti. A jádrem této transformace jsou právě hybridní cloudy.

V současnosti organizace přehodnocují svá stávající datová centra a začínají pro naplnění cílů digitální transformace využívat hybridní cloudy. Nicméně zajištění dostupnosti napříč prostředími hybridních cloudů není zrovna snadné. A to je přesně důvod pro nejnovější vývoj ve společnosti Veeam a hlubší integraci jejích technologií s platformou Cisco HyperFlex.

Nejenže tak mohou podniky díky platformě Cisco HyperFlex a výpočetní síle systémů Cisco UCS zvýšit svoji efektivitu i přizpůsobitelnost, ale integrace technologií Veeam zajistí i dostupnost dat v režimu 24/7/365 napříč multi-cloudovými prostředími.

Nejnovější oznámení navazuje na úspěšnou spolupráci společností Veeam a Cisco zahájenou v roce 2013 společným řešením založeným na serverové technologii Cisco UCS a platformě Veeam Availability Suite. A jak firmy stále více zpřístupňují svá nejdůležitější data i systémy online s cílem vytěžit maximum z digitální transformace a využívat data pro lepší a informovanější podnikatelská rozhodnutá, stává se správa těchto dat čím dál kritičtějším prvkem podnikové informační architektury.

Klíčové přínosy integrace technologií Veeam s platformou Cisco HyperFlex:

Přímá integrace technologií Veeam s platformou Cisco HyperFlex bude celosvětově dostupná ve druhém čtvrtletí letošního roku.

Další články k tématům - Cisco - cloud - infrastruktura - server - SQL - virtualizace - vSphere - zálohování

Článek Veeam Software (Czech Republic) s.r.o. ze dne úterý 7. března 2017

Další články od Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.