logo Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.

Akreditační partnerský program Veeam zjednodušuje zákaznické implementace

Veeam Accredited Service Partner (VASP) doporučuje vybrané partnery, distributory, systémové integrátory i individuální IT konzultanty, kteří disponují technickými dovednostmi pro poskytování profesionálních služeb instalací produktů z portfolia značky Veeam.

Nasazování nových aplikací a služeb je stále náročnějším procesem a společnost Veeam v této souvislosti velmi dobře chápe rostoucí poptávku zákazníků i potenciálních klientů po osvědčených odbornících, kteří by byli opravdovými partnery pro jejich podnikání.

Členové programu VASP budou poskytovat vysoce kvalitní služby související s řešeními značky Veeam a organizacím pomohou s dosažením vyšší spolehlivosti při současném nabídnutí lepší přidané hodnoty a návratnosti IT investic (Return Of Investment, ROI).

V souladu s předchozím oznámením bude VASP součástí respektovaného partnerského programu Veeam ProPartner Program, který se v současnosti může pochlubit již více než 45000 členy.

Společnost Veeam bere nový program velmi vážně a zaměří se na vybudování dostatečně široké a kvalitní členské základny. Program VASP tak zajistí partnerům ochotným získat kvalifikované doporučení vysokou míru exkluzivity i příležitost odlišení od konkurence.

Nový program nabízí svým členům celou řadu výhod, mezi které patří:

Požadavky na technické dovednosti i znalosti jsou v případě programu VASP opravdu vysoké a partneři je musí naplnit tak, aby prokázali svoji schopnost vyhovět přísným a závazným standardům společnosti Veeam.

Pro každé ze čtyř typů VASP členství jsou definována specifická kritéria, mezi které patří certifikace Veeam Certified Engineer (VMCE) a Veeam Certified Architect, prokazatelné poskytování odpovídajících služeb na více platformách nebo třeba interní zaměstnanci vyhrazení právě na poskytování profesionálních služeb.

Další články k tématům - investice - konkurence - marketing - ROI - VASP - zaměstnanci

Článek Veeam Software (Czech Republic) s.r.o. ze dne pátek 17. března 2017

Další články od Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.