logo Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.

Veeam podpora pro Microsoft Azure Stack

Veeam technologie pro ochranu dat a řešení dostupnosti budou k dispozici i pro hybridní cloudy Azure. Zákazníci tak mohou i v rámci lokalit s tradičním on-premise prostředím těžit z vysoké agility a rychlého inovačního cyklu cloud computingu.

Společnost Veeam tak rozšiřuje možnosti ochrany dat a zajištění dostupnosti v rámci Microsoft Azure i jeho rozšíření Azure Stack a do tradičních on-premise prostředí přináší vlastnosti typické pro cloud computing, jako je agilita a rychlý inovační cyklus. Podpora ze strany společnosti Veeam tak organizacím využívajícím Azure Stack pomůže s ochranu jejich dat i aplikací.

S podporou Azure Stack mohou řešení dostupnosti značky Veeam zákazníkům nabídnout jednotnou platformu pro zálohování a správu tradičních, fyzických, virtuálních i cloudových prostředí, která zajistí rychlé zotavení i těch nejdůležitějších aplikací. Poskytovatelé služeb navíc mohou snadno sledovat využívání ze strany jednotlivých nájemců i koncových uživatelů a zajistit si tak maximální míru správy i řízení.

Firmám využívajícím Azure Stack se díky technologiím Veeam výrazně zjednoduší i ochrana a případná obnova aplikací. Řešení dostupnosti značky Veeam jsou navíc vyvíjená a testovaná spolu s partnery a zákazníci společnosti Veeam tak mohou i nadále těžit z výhod pokročilého ukládání dat a zajistit si dostupnost libovolné aplikace i libovolných dat na jakékoli cloudové infrastruktuře, na veřejné i hybridní.

Podpora technologií Veeam pro Microsoft Azure Stack by měla být dostupná počátkem roku 2018.

Klíčové přínosy podpory Azure Stack ze strany technologií Veeam patří:

Další články k tématům - Azure - Backup - bezpečnost - cloud - infrastruktura - Microsoft - monitoring - SharePoint - SQL

Článek Veeam Software (Czech Republic) s.r.o. ze dne úterý 24. října 2017

Další články od Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.