logo IBA CZ, s.r.o.

IBA Group 25 let na trhu poskytovatelů IT služeb

Celé čtvrtstoletí firmy je detailně zpracováno na oficiálních stránkách IBA Group, kde se v několika milnících můžete dozvědět mnoho zajímavostí a důležitých informací o celé firmě a jejím dosavadním fungování.

Ve čtvrtek 17. 5. 2018 uplynulo již 25 let od založení IBA Group, firemní oslavy proběhly koncem minulého týdne přímo na centrálním sídle v Minsku. Této velkolepé události se účastnili i zástupci českého managamentu, a to přímo CEO Aleš Hojka spolu s delivery ředitelem Romanem Bartákem a obchodním ředitelem Janem Macíkem.

Společnost IBA byla založena v roce 1993 jako podnik pro vývoj softwaru se sídlem v Minsku v Bělorusku. V roce 2005 firma přemístila své hlavní sídlo do Prahy a postupem času se vyvinula v mezinárodní skupinu společností, která poskytuje kvalitní služby a řešení na mnoha místech po celém světě.

IBA Group je jedním z největších poskytovatelů IT služeb ve východní Evropě a realizuje onshore, nearshore a offshore projekty za podpory více než 2600 profesionálů.

Hlavní sídlo IBA Group je v Praze v České republice a další pobočky jsou v USA, Spojeném království, Německu, na Kypru, v Jižní Africe, v Rusku, a na Ukrajině. Centra pro vývoj softwaru jsou v Bělorusku, České republice, Slovenské republice, v Bulharsku a Kazachstánu.

IBA Group nabízí celou řadu služeb včetně poradenství, vývoje, testování, migrace, údržby a nepřetržité 24x7 technické podpory. Specializuje se především na mainframové systémy a aplikace, podnikové aplikace, webová řešení, řešení SAP a další ERP systémy, technologie IBM Notes, Business Intelligence (BI), cloudové a mobilní aplikace.

Další články k tématům - Business Intelligence - ERP - IBM - Minsk - SAP - Aleš Hojka - Roman Barták - Jan Macík

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne úterý 22. května 2018

Další články od IBA CZ, s.r.o.