logo IBA CZ, s.r.o.

IBA Group se připojuje k iniciativě OSN Global Compact

Společnost IBA Groupm se stala signatářem iniciativy OSN Global Compact - přední světové dobrovolné iniciativy zaměřené na firemní společenskou odpovědnost, které se účastní více než 9670 firem ze 161 zemí.

Svým podpisem společnost IBA Group potvrdila, že podpoří 10 principů iniciativy OSN Global Compact zaměřených na lidská práva, pracovní podmínky, životní prostředí a boj proti korupci. Kromě toho se společnost IBA Group zavázala, že začlení iniciativu OSN Global Compact (UNGC) a její principy do firemní strategie, kultury a každodenní práce a chce využít projekty spolupráce pro prosazování cílů OSN v oblasti trvalé udržitelnosti.

"Tento krok podtrhuje naše úsilí o firemní odpovědnost a trvalou udržitelnost, které jsou nedílnou součástí naší strategie, firemních hodnot a kultury. Trvalá udržitelnost pro nás znamená bezpečné a příjemné pracovní prostředí pro naše zaměstnance, vývoj vzdělávání v oblasti IT a podporu ohrožených skupin obyvatelstva v zemích, kde působíme. Tímto způsobem přispíváme k udržitelnější společnosti. Jako signatáři iniciativy OSN Global Compact, znovu potvrzujeme naši oddanost principům sociální odpovědnosti naší firmy," říká Sergei Levteev, předseda představenstva společnosti IBA Group.

"Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat společnost IBA Group mezi námi. Vzhledem k tomu, že svět stále více využívá digitální technologie a mezinárodní konektivitu, je snaha o trvalou udržitelnost IT firem velice důležitá pro splnění cílů v oblasti trvale udržitelného rozvoje do roku 2030," doplňuje Lucie Mádlová, předsedkyně představenstva Národní sítě Global Compact v České republice

Další články k tématům - bezpečnost - OSN - rozvoj - strategie - vzdělávání - Sergei Levteev - Lucie Mádlová

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne pondělí 4. června 2018

Další články od IBA CZ, s.r.o.