logo Sunnysoft s.r.o.

Novinkou jsou pouzdra pro ženy z krokodýlí kůže

Značková pouzdra Krusell pro mobily, PDA a notebooky jsou vyrobena z kvalitní kůže imitující krokodýlí kůži - v barvách letošního podzimu jsou hnědá nebo černá a vínově červená.

Sunnysoft, specialista na oblast mobilních řešení, kapesních počítačů, smartphonů a GPS navigací, představuje dámskou kolekci pouzder pro mobily, kapesní počítače (PDA) a chytré telefony. Pouzdra jsou vyrobena z kvalitní kůže, která dokonale imituje krokodýlí vzor. Kolekce určená pro ženy bude hitem sezóny a má doživotní záruku.

Hector Croco je částí kolekce uvedené pro období podzim / zima 2009 a je v barvách černá, vínově červená a hnědá. Krokodýlí design je k nerozeznání podobný originálu. Je vyroben z kvalitní kůže a vyniká precizním zpracováním. Velkou předností je malá tloušťka kožených stěn pouzdra. Po vložení mobilu nebo PDA se tak jeho velikost téměř nezvětší. Je vyrobeno s koženými poutky pro přímé uchycení za opasek. Odklopné víko je jištěno skrytými magnety. Dokonale ochrání telefon či kapesní počítač (PDA).

Vinga Croco je typem zajímavého vertikálního pouzdra, které stejně jako Hector Croco má krokodýlí design a je vyroben z kvalitní kůže. Na rozdíl od něj však není opatřen poutkem pro uchycení za opasek. Odklopné víko je jištěno skrytými magnety.

Je uveden v barvách černá, hnědá a vínově červená. Dokonale ochrání mobil či komunikátor. Záruka je na tato pouzdra rovněž doživotní.

Další články k tématům - Croco - Hector - krokodýlí - kůže - kvalitní - PDA - pouzdra

Článek Sunnysoft s.r.o. ze dne čtvrtek 19. listopadu 2009

Další články od Sunnysoft s.r.o.