logo Enehano Solutions s.r.o.

Projekty na platformě Salesforce pomáhají firmám v podnikání

Salesforce zefektivní a zjednoduší práci v oblasti prodeje, zákaznického servisu či marketingu. S řešením v cloudu mají uživatelé přístup ke svým datům odkudkoli, kdykoli a z libovolného zařízení - vše lze přizpůsobit na míru, včetně propojení s interními systémy.

Společnosti Enehano Solutions se za dva roky podařilo vybudovat důvěru při implementaci a rozvoji CRM řešení na platformě Salesforce. Do dalšího roku vstupují úspěšně. Pro jednoho z největších hráčů na českém finančním trhu připraví druhou největší implementaci Salesforce v České republice.

Enehano Solutions založil Jiří Mach v roce 2016. Od té doby se společnosti při implementaci CRM platformy Salesforce podařilo získat důvěru u největších značek u nás. Patří mezi ně velké banky nebo mobilní operátoři. Důvodem, proč velcí hráči chtějí platformu Salesforce využívat, je zefektivnění a zjednodušení práce v oblasti prodeje, zákaznického servisu nebo třeba v marketingu. V Enehanu také každé řešení přizpůsobují na míru dle požadavků klienta, včetně propojení s jeho interními systémy.

Posun společnosti vpřed je ve srovnání s loňským rokem jednoznačný. Obrat společnosti v roce 2017 byl přes 10 milionů Kč. Nicméně už za prvních šest měsíců roku 2018 dosáhlo Enehano obratu stejného. S růstem finančních výsledků roste i společnost sama. Z devíti spolupracovníků se za dvanáct měsíců stalo dvacet sedm, a to také i díky zajímavým firemním benefitům.

Během druhého roku se společnosti podařilo realizovat další nové projekty. Jedním z nich je spolupráce s americkým startupem Productboard, který poskytuje nástroj umožňující lépe řídit vývoj produktů a mimo jiné minulý týden oznámil investici osm milionů dolarů v rámci Series A. Pro jednoho z největších hráčů na českém finančním trhu pak Enehano připravuje druhou největší implementaci platformy Salesforce v ČR.

"Když jsme v loňském roce slavili první rok na trhu, byli jsme nadšení z toho, co se nám podařilo. Díky pracovnímu nasazení a odhodlání všech v týmu se nám i letos podařil další obrovský skok kupředu. Jsem nadšený z toho, jakým způsobem pomáháme firmám ke zjednodušení jejich podnikání. Je pro nás důležité, aby naši kolegové byli spokojení a rozvíjeli se v oboru. I proto jsme pro ně rozšířili řadu benefitů. Jedním z nich je i možnost dostat se na největší IT konferenci Dreamforce do San Francisca v USA. Díky tvrdé práci a skvělým výsledkům jsme také o krok blíže k dalšímu celofiremnímu benefitu, a to vysněnému celofiremnímu teambuildingu na Havaji. Odteď už jen za tři roky," říká Jiří Mach, CEO a zakladatel společnosti Enehano Solutions.

V současné době společnost plánuje rozšíření své působnosti na zahraniční trhy a připravuje otevření poboček ve Velké Británii nebo v USA. Hlubší spolupráci chystá Enehano také na poli vysokoškolského vzdělání, například s Vysokou školou ekonomickou v Praze.

O platformě Salesforce

Salesforce je světová jednička v oblasti CRM a podnikových cloudových systémů. Obecně se o Salesforce mluví pouze jako o CRM, ale je to platforma, na které se dá postavit úplně cokoli. Jakýkoli informační systém nebo agendu lze digitalizovat a postavit nad Salesforce platformou.

Díky tomu, že je vše v cloudu, a díky tomu, že se 80% funkcí nakliká a pouhých 20% programuje, je doba od původní myšlenky k realizaci projektu i pětkrát kratší, než při zakázkovém vývoji na běžných platformách jako jsou Java či .NET.

Další články k tématům - cloud - CRM - marketing - podnikání - Salesforce - servis - Jiří Mach

Článek Enehano Solutions s.r.o. ze dne středa 18. července 2018

Další články od Enehano Solutions s.r.o.