logo Enehano Solutions s.r.o.

Enehano zajišťují druhou největší implementaci Salesforce v Česku

Společnost Enehano Solutions je na trhu teprve dva roky, ale i za tak krátkou dobu již spolupracuje s největšími značkami u nás, mezi které patří velké banky nebo mobilní operátoři. Zaměřuje se především na implementaci a rozvoj CRM řešení na platformě Salesforce.

Společnost Enehano Solutions založil Jiří Mach krátce po tom, co odešel z velké společnosti, a kde působil jak v IT sféře, tak i v businessu. Protože ho už dříve nadchla CRM platforma Salesforce, rozhodl se, že na ní postaví celé své podnikání a tento krok se vyplatil. Dalším partnerem společnosti je firma IBM. Enehano patří mezi nejvýznamnější hráče v této oblasti na našem trhu.

Po vzoru západu se Salesforce dostává stále více do popředí také u nás a firmy ho chtějí stále častěji využívat. Enehano se v rámci Salesforce specializuje především na campaign management, tradiční CRM a zákaznický servis, a to společně s propojením s dalšími systémy. Ke svým klientům Enehano vždy přistupuje osobně a klade důraz na jejich specifické potřeby a přání.

Jiří Mach vede v současné době firmu se sedmadvaceti zaměstnanci, a to společně s Michalem Peškou. Protože mají všichni ve firmě také zkušenosti s obchodem, nabízejí svým klientům komplexní služby vycházející nejen ze znalosti moderních technologií, ale právě také ze zkušeností v marketingu, vedení obchodu či péče o zákazníky.

Enehano nabízí kompletní servis stávající z počáteční analýzy, implementace a fáze testování, nasazení a školení, a nakonec také z optimalizace a rozvoje. Samozřejmostí je i následný servis a konzultace.

Jedním z nejdůležitějších zdrojů, se kterým v Enehanu pracují, jsou dnes tak skloňovaná data, která podnikání posouvají zase o kus dál.

Další články k tématům - analýza - CRM - IBM - marketing - obchod - podnikání - Salesforce - servis - školení - Michael Peška - Jiří Mach

Článek Enehano Solutions s.r.o. ze dne pátek 13. července 2018

Další články od Enehano Solutions s.r.o.