logo Enehano Solutions s.r.o.

Zuzana Maderová posiluje zahraniční obchod Enehano Solutions

Zuzana Maderová se stala novou ředitelkou rozvoje obchodu společnosti a bude mít na starosti trh v USA. Enehano má pro rok 2019 velké ambice v americkém Silicon Valley, odkud plánuje přinášet inovace a know-how i na český trh.

Enehano Solutions chce v průběhu roku 2019 v USA vybudovat unikátní podmínky pro své klienty i zaměstnance. Zaměstnanci Enehano mohou prací na projektech pro americké partnery získat zkušenosti s postupy a technologiemi, které na český trh běžně přichází i s dvouletým zpožděním.

V plánu jsou také cesty na zkušenou do Silicon Valley a účast na odborných konferencích, jmenovitě na Dreamforce, největší Salesforce konferenci na světě.

"Enehano do USA míří jako technologický partner, přinášející hodnotné technické zkušenosti s implementacemi. V San Francisku budeme mj. sledovat, jakým způsobem inovativní americké firmy přemýšlejí nad byznysem a jakým způsobem CRM využívají. Americkým partnerům nabízíme, stejně jako klientům v ČR, implementaci i úpravy Salesforce na míru, což je aktuální trend. Firmy dnes nechtějí zaměstnávat programátory pro konkrétní systémy, ale poptávají řešení upravené na míru. V USA již za sebou máme několik úspěšných implementací, kde jsme si spolupráci úspěšně vyzkoušeli a nabrali drahocenné zkušenosti," říká Zuzana Maderová, ředitelka pro rozvoj obchodu.

Neustále se rozšiřující tým Enehano Solutions má dnes přes 30 zaměstnanců a firma nadále hledá schopné programátory a analytiky. Vedle firemní kultury, zajímavého platového ohodnocení či odměn za doporučení a zahraničních cest, láká nové zaměstnance například na zápůjčky vozů Tesla.

CRM není jen pro velké firmy, v rozvoji pomůže i startupům V Enehano Solutions se snaží českým firmám ukázat, že CRM Salesforce není řešením jen pro velké korporace.

Na americkém trhu je běžné, že CRM systémy využívají i rychle se měnící startupy s menšími týmy. V ČR je silně zakořeněné vnímání, že CRM je jen pro velké hráče, a to chce Enehano změnit.

Výhodou cloudové platformy je vysoká flexibilita a schopnost pružně reagovat na změny, CRM Salesforce se hodí jak pro banky či pojišťovny.

Článek Enehano Solutions s.r.o. ze dne středa 7. listopadu 2018

Další články od Enehano Solutions s.r.o.