logo FORPSI

Workshop FORPSI Cloud - jak zřídit a efektivně spravovat firemní cloud

Workshop FORPSI Cloud pro pokročilejší uživatele předvede zájemcům především z řad firem, jak si efektivně zřídit cloud, jak ho bezpečně a jednoduše spravovat a zmíní i aktuální trendy. Akce se koná v pondělí 29. 5. 2017 v Praze, vstup zdarma.

Společnost INTERNET CZ pořádá tematický workshop na téma jak zvládnout návrh a realizaci řešení pro firmu, otestování funkčnosti a jak na hromadnou správu serveru.

INTERNET CZ působí na českém trhu pod značkami FORPSI a FORPSI Cloud a patří k největším tuzemským poskytovatelům internetových služeb.

Květnový workshop FORPSI Cloud je rovněž určen pro webhostery, webdesignery, pracovníky IT oddělení a pro zájemce o nové technologie. Zřízení vlastní IT infrastruktury v cloudu si budou moci návštěvníci rovněž vyzkoušet.

Workshop FORPSI Cloud povede Lukáš Hampeis, který ve FORPSI pracuje na pozici cloud technik.

Zaměří se především na tyto oblasti:

Workshop se bude konat v pondělí 29. 5. 2017 od 9 do 16 hodin (s přestávkami a pozváním na oběd), a to v Praze, v sídle Dobrého webu na ul. Milady Horákové 116/109.

Školicí místnost je v 5. patře budovy Hradčanská Office Center (budova A) přímo nad vestibulem stanice metra Hradčanská.

Přihlášky na speciální e-mail

Zájemci mohou zaslat přihlášku na e-mailovou adresu workshop@forpsi.cloud. Stačí uvést jméno a příjmení, případně společnost a e-mailovou adresu.

Další články k tématům - bezpečnost - infrastruktura - server - workshop - zdarma - Lukáš Hampeis

Článek FORPSI ze dne úterý 23. května 2017

Další články od FORPSI