logo FORPSI

Vlastní infrastruktura v cloudu - vyzkoušejte prakticky na workshopu FORPSI

Workshop FORPSI je určen pro laickou veřejnost, webhostery, webdesignery, pracovníky IT oddělení a pro všechny zájemce o nové technologie. Akce se koná v pátek 21. dubna 2017 v sídle Dobrého webu - registrujte se ještě dnes, akce je ZDARMA, počet účastníků limitován!

Zveme všechny zájemce o tematiku cloudu, kteří si budou moci vyzkoušet návrh vlastní infrastruktury. Účastníci se tak dozví o posledních trendech a možnostech cloudu jako takového a budou si moci tvorbu v něm i vyzkoušet.

Workshop FORPSI Cloud povede Lukáš Hampeis, který ve FORPSI pracuje na pozici cloud technik.

Zaměříme se především na tyto oblasti:

Workshop se koná v pátek 21. dubna 2017 od 9 do 16 hodin (s přestávkou a pozváním na oběd) v Praze - sídlo Dobrého webu na ul. Milady Horákové 116/109.

Školicí místnost je v 5. patře budovy Hradčanská Office Center (budova A) přímo nad vestibulem stanice metra Hradčanská.

Zájemci mohou zaslat přihlášku na e-mailovou adresu workshop@forpsi.cloud.

Stačí uvést jméno a příjmení, případně společnost a e-mailovou adresu.

O FORPSI Cloud

FORPSI Cloud je obchodní značkou provozovanou společností INTERNET CZ, a. s., pro poskytování cloudových služeb na českém trhu. Reprezentuje nabídku cloudových služeb, jejímž cílem je uspokojit požadavky zákazníků a přizpůsobit se jejich projektům. Ať už se jedná o virtuální infrastruktury, archivace dat, plány pro disaster recovery, externí zálohování nebo vývoj vlastních SaaS řešení.

Platforma FORPSI Cloud poskytuje zákazníkům volný prostor a zároveň širokou škálu flexibilních prostředků, s jejichž pomocí mohou přetvářet své vize ve skutečnost.

Služby na platformě FORPSI Cloud jsou primárně poskytovány z vlastního datacentra v jihočeské obci Ktiš, další dvě datacentra vlastněná mateřskou společností Aruba sídlí v italském Arezzu. Naši síť doplňují partnerská datacentra ve Frankfurtu, v Londýně a Paříži.

FORPSI datacentra, splňují nejvyšší standardy spolehlivosti, výkonu a bezpečnosti. Připojení k internetu rychlostí více než 140 Gb/s, zajišťující dvojnásobek přenosové kapacity ve srovnání s aktuálním vytížením, zaručuje kontinuitu a kvalitu služby.

Článek FORPSI ze dne úterý 11. dubna 2017

Další články od FORPSI