logo GAPP System, spol. s r.o.

GAPP System posiluje kompetence v produktech VMware certifikací MSC pro oblast VCF

Společnost GAPP System získala jako první v České republice certifikaci VMware Master Services Competency (MSC) pro oblast VMware Cloud Foundation (VCF) a současně se tak zařadila do elitního klubu pouhých 33 organizací na celém světě s podobným rozsahem kompetencí. Je také prvním VMware partnerem v Česku, který je nositelem pěti MSC certifikací.

"Získání již páté MSC certifikace je završením naší několikaleté snahy stát se českou jedničkou v rozsahu a hloubce kompetencí v produktech společnosti VMware. Vzhledem k tomu, že VCF se po akvizici VMware ze strany společnosti Broadcom stává nejdůležitějším produktem v celém VMware portfoliu, jsme okamžitě připraveni našim zákazníkům poskytnout získané know-how umožňující jim efektivně využít veškerý potenciál celého řešení," říká Petr Dvořák, technický ředitel společnosti GAPP System.

MSC pro oblast VCF je dlouhodobě mezi partnery VMware považována za nejkomplexnější a nejsložitější certifikaci MSC. Pro její dosažení musí organizace disponovat alespoň pěti certifikovanými specialisty v oblasti serverové a síťové virtualizace a dalšími pak v oblastech hyperkonvergované infrastruktury a samotného VCF.

Společnost GAPP System se tak stala nejen prvním partnerem VMware v České republice s touto certifikací, ale zároveň se zařadila do elitního klubu pouhých 33 organizací na celém světě s podobným rozsahem kompetencí.

Díky všem získaným MSC certifikacím je GAPP System schopen navrhovat, implementovat a dlouhodobě podporovat i ta nejkomplexnější řešení virtualizované infrastruktury zahrnující vysokou míru bezpečnosti, ale i na míru realizovanou agilitu zvyšující automatizaci mnoha IT procesů.

A právě tím pomáhá GAPP System svým zákazníkům na jejich cestě k ideálnímu IT.

Další články k tématům - automatizace - Broadcom - certifikace - cloud - IT infrastruktura - MSC - VCF - VMware - Petr Dvořák

Článek GAPP System, spol. s r.o. ze dne pondělí 8. ledna 2024

Další články od GAPP System, spol. s r.o.