logo GAPP System, spol. s r.o.

GAPP System posiluje své kompetence v oblast virtualizace podnikových sítí

Již druhá úspěšně získaná certifikace VMware Master Services Competency potvrzuje, že společnost GAPP System je připravená pomáhat zákazníkům v urychlování digitální transformaci pomocí ověřených služeb založených na pokročilých technologiích VMware.

Jedná se již o druhou odbornou certifikaci VMware Master Services Competency - nyní v oblasti virtualizace sítí. První certifikaci od VMWare získal GAPP System v srpnu 2019 pro oblast virtualizace datových center.

"Velmi si ceníme dosažení této další významné kompetence. Daný statut prokazuje, že GAPP System disponuje expertními znalostmi v oblasti návrhu, implementace a provozu pokročilých technologií VMware a můžeme k nim nabízet také široké portfolio našich služeb. Prostřednictvím těchto služeb se tak stáváme strategickým poradcem zákazníkům, kteří usilují o zjednodušení komplexity své komunikační infrastruktury, zlepšení výkonu aplikací a snížení nákladů. Tento vysoký statut podporuje naši společnou cestu k ideálnímu IT, při které je kladen důraz na efektivitu, agilitu a nutnost snižování rizik," říká Petr Dvořák, technický ředitel společnosti GAPP System.

"Těší nás, že můžeme společnosti GAPP System udělit odbornou certifikaci pro virtualizace sítí. Tento úspěch ukazuje zákazníkům, že partneři jako GAPP System se této problematice do hloubky věnují a mají prokazatelné odborné znalosti a zkušenosti s pokročilými technologiemi VMware. Vážíme si společnosti GAPP System jako partnera VMware a oceňujeme její úsilí k dosažení tohoto certifikátu a neustálou snahu o zlepšování poskytovaných služeb," doplňuje Jenni Flinders, viceprezidentka a ředitelka pro světovou sít distributorů společnosti VMware.

Certifikace VMware Master Services Competency jsou vytvořeny tak, aby pomohly partnerům doložit schopnost poskytovat řešení založená na potřebách zákazníků, technickou zdatnost, prokazatelné výsledky a odbornost v jedné z pěti specializovaných oblastí.

Oblasti certifikace Master Services Competency:

Partnerská síť VMware Partner Connect umožňuje partnerům flexibilitu při plnění potřeb zákazníků a dělá tak technologie a služby společnosti VMware dostupnější.

Partneři nyní mají rozšířené možnosti, které přináší zjednodušení, možnost výběru a inovace a jsou oceňováni na základě hodnoty, kterou přinášejí svým zákazníkům.

Článek GAPP System, spol. s r.o. ze dne středa 13. května 2020

Další články od GAPP System, spol. s r.o.

Nabídka zaměstnání