logo GAPP System, spol. s r.o.

Virtualizace datových center zrychluje digitální transformaci

Společnost GAPP System je připravena pomáhat firmám a institucím urychlovat jejich digitální transformaci pomocí ověřených služeb založených na pokročilých technologiích VMware. Opírá se přitom o získaný certifikát VMware Master Services Competency v oblasti virtualizace datových center.

Certifikace Master Services Competency pomáhají partnerům doložit schopnost poskytovat řešení založená na potřebách zákazníků, technickou zdatnost a prokazatelné výsledky a odlišit se od konkurence v některé ze čtyřech odborných oblastí.

"Velmi si ceníme dosažení této významné kompetence. Daný statut prokazuje, že GAPP System disponuje expertními znalostmi v oblasti návrhu, implementace a provozu pokročilých technologií VMware a může k nim nabízet také široké portfolio našich služeb. Prostřednictvím těchto služeb my v GAPP System napomáháme řešit stěžejní zákaznické výzvy jako jsou - transformace datových center, hybridní IT a bezpečnost. Tento vysoký statut podporuje naši společnou Cestu k Ideálnímu IT, při které je kladen důraz na efektivitu vynaložených nákladů, agilitu a nutnost snižování rizik," říká Petr Dvořák, technický ředitel společnosti GAPP System.

Partneři společnosti VMware mohou získat odbornou certifikaci Master Services Competency v následujících oblastech.

Oblasti certifikace Master Services Competency:

"Těší nás, že můžeme společnosti GAPP System udělit odbornou certifikaci pro virtualizaci datových center. Pro zákazníky to je důkaz, že partneři jako GAPP System se této problematice do hloubky věnují a mají prokazatelné odborné znalosti a zkušenosti s pokročilými technologiemi VMware. Vážíme si společnosti GAPP System jako partnera VMware a oceňujeme její úsilí k dosažení tohoto certifikátu a neustálou snahu o zlepšování poskytovaných služeb," doplňuje Jenni Flinders, viceprezidentka a ředitelka pro světovou sít distributorů společnosti VMware.

Partnerská síť VMware (The VMware Partner Network) je rámec pro spolupráci mezi společností VMware a jejími partnery. Nabízí širokou škálu výhod, školení, certifikací a ocenění.

Zahrnuje i řadu programů přizpůsobených potřebám partnerů různého odborného zaměření.

Článek GAPP System, spol. s r.o. ze dne středa 28. srpna 2019

Další články od GAPP System, spol. s r.o.

Nabídka zaměstnání