logo Loxone, s.r.o.

Digital Experience Tour přibližuje zákazníkům inteligentní řešení domácnosti

Digital Experience Tour je nový, bezplatný a účinný prodejní nástroj pro instalační partnery Loxone, který jim pomáhá prezentovat chytré produkty a funkce. Je přesvědčivý a konzistentní a usnadňuje tak celý prodejní proces.

Prezentovat inteligentní domácnost tak, aby bylo řečeno skutečně všechno a na nic se nezapomnělo, je nelehký úkol. Proto se Loxone rozhodl vlastním partnerům tuto nezbytnou součást prodeje usnadnit.

Partneři mohou jednoduše přivítat zákazníky, usadit je a spustit na TV video vytvořené Loxone. Co se děje ve videu, se zároveň ukazuje v reálné místnosti kolem návštěvníků.

Např. pokud se video zaměřuje na chytré osvětlení, světla se rozsvěcí a zhasínají stejně jako ve videu, aby zákazníci viděli funkce v praxi. Digital Experience Tour tak přiblíží zákazníkům inteligentní řešení domácnosti, zároveň se však nevytratí klíčový prožitek na vlastní kůži.

Digital Experience Tour slouží jako doplněk do stávajícího showroomu, ale i jako jeho alternativa. Umožňuje partnerům prezentovat produkty a funkce kdekoli, kde mají televizi, bez nutnosti investovat do drahých showroomů.

To ušetří peníze a zároveň umožní mít vlastní showroom ve stávající kanceláři nebo doma. Tento způsob prezentace zároveň udržuje prodejní příběh stejný na každé schůzce a je tak konzistentní na všech prohlídkách.

Jak funguje Digital Experience Tour

Aplikace Digital Experience Tour je k dispozici zdarma pro libovolný televizor. Základní podmínkou je právě TV a zařízení Fire TV Stick od Amazonu. Pro nejlepší zážitek jsou doporučeny další prvky Loxone - včetně Miniserveru.

Doporučené prvky Loxone pro dokonalý efekt prezentace:

Aplikaci lze použít i bez doporučených prvků - prezentace pak probíhá formou pouhého videa.

Aplikace je snadno připojitelná k Miniserveru pomocí několika kliknutí v programu Loxone Config. Po prvním spuštění se spustí průvodce nastavením krok za krokem a zákazníci mohou okamžitě začít poznávat chytré funkce Loxone.

Článek Loxone, s.r.o. ze dne pátek 24. února 2023

Další články od Loxone, s.r.o.