logo Loxone, s.r.o.

Špičkové reproduktory do interiéru i venkovní použití

Dva nové reproduktory pro chytré audiosystémy - vestavný Install Speaker 10 Passive do interiéru a Satellite Speaker IP64 Passive pro vnitřní i venkovní použití, které Loxone vyvinul společně s německou společností Quadral - specialistou na HiFi, rozšiřují možnosti budov co do inteligentního multiroom audiosystému řízeného Audioserverem.

Install Speaker 10 Passive je špičkový vestavný reproduktor s wooferem o 10 palcích. Jde o vysoce kvalitní dvoupásmový vestavný reproduktor, který má navzdory kompaktní konstrukci 10palcový woofer (basový reproduktor). Jeho membrána Altima je ověřená z oceňované řady Quadral Aurum & Chromium.

Kombinace hliníku, titanu a hořčíku zajišťuje vysokou věrnost impulsů, nízké zabarvení zvuku, jemnou dynamiku a vysoké vykreslení detailů.

Jeho ideální použití je v kombinaci s Loxone Audioserverem.

Install Speaker 10 Passive - technické parametry:

K reproduktoru je k dispozici také instalační Back Box Install 10, který se doporučuje využít při instalaci do akustického stropu, pohledu, nábytku nebo zkrátka do dutých stěn s otevřeným prostorem za reproduktorem - např. sádrokartonový strop.

Back Box Install 10 - technické parametry:

Satellite Speaker IP64 Passive je univerzální reproduktor pro všechny audio potřeby. Můžete jej nainstalovat uvnitř i venku. Disponuje flexibilním ramenem a nabízí tak různé možnosti montáže a úhlu sklonu - díky tomu hravě splní individuální požadavky každého projektu.

Univerzální je reproduktor i v tom, kde ho můžete instalovat - je vhodný nejen do interiéru, ale s certifikací IP64 udělá parádu i venku.

Jeho ideální použití je v kombinaci s Loxone Audioserverem.

Satellite Speaker IP64 Passive - technické parametry:

Obě žhavé novinky předznamenávají, že audio bude pro Loxone jedním z hlavních témat letošního roku.

Další články k tématům - Audioserver - HiFi - IP64 - multiroom - reproduktor - woofer

Článek Loxone, s.r.o. ze dne středa 8. února 2023

Další články od Loxone, s.r.o.