logo Loxone, s.r.o.

Příložný LED Spot pro dokonalé osvětlení s maximální energetickou účinností

Začátkem roku 2023 přibyl do automatizace budov Loxone staronový prvek v oblasti povrchových svítidel. Příložné LED Spoty v sobě kombinují dokonalé osvětlení, maximální energetickou účinnost, nejvyšší kvalitu a snadnou instalaci na strop i stěnu. V každé místnosti vykouzlí vhodnou světelnou náladu. A životnost? Až 25 let.

Příložné LED Spoty jsou vyrobeny v elegantním designu, který zapadne do každého interiéru. Dodávány budou v bílém či antracitovém provedení a varianty s teplým bílým i barevným světlem - plně stmívatelným.

Díky vysoké barevné teplotě 3000 kelvinů nabízejí Příložné LED Spoty příjemnou atmosféru. Oddělené kanály pro červenou, zelenou, modrou a bílou umožňují vytvořit světelnou náladu 100% podle představ.

Magnetické přichycení

Výborný management teploty světla umožňuje dlouhodobou životnost svítidel - v průměru 25000 provozních hodin, což je při svícení 2,7 hodiny denně cca 25 let. Montážní magnety zajišťují rychlou a snadnou instalaci.

Vysoce kvalitní značkové LED doplňuje hliníkový chladič pro optimální pasivní povrchové chlazení. Povrch je odolný a práškově lakovaný. Součástí balení jsou i kvalitní montážní svorky.

Příložné LED Spoty budou k dispozici od února 2023.

Příložný LED Spot - hlavní výhody:

Další články k tématům - LED Spot - osvětlení

Článek Loxone, s.r.o. ze dne úterý 31. ledna 2023

Další články od Loxone, s.r.o.