logo eD system a.s.

eD system je nejlepším Canon distributorem roku 2017

Distributor eD system si z únorového předávání ocenění za rok 2017 v Kuřimi u Brna odnesl další dvě ceny - stal se nejen nejlepším distributorem Canon na českém a slovenském trhu, ale vyhrál i v kategorii periférií.

"Pro eD system je to další ocenění za celoroční píli v roce 2017, což je pro nás odrazem toho, že jsme svou práci dělali dobře a kvalitně. Zároveň je to ale i impuls pokračovat touto cestou dále," uvedl nově jmenovaný ředitel nákupu eD system Jan Novák. Zároveň připomněl, že firmě se dlouhodobě daří v oblasti periférií výrazně posilovat.

Ceny Nejlepší distributor roku 2017 a Nejlepší distributor periférií za rok 2017 zástupcům eD system za Canon předal Channel Director Jakub Pylka a Sales Manager Milan Künstler. Slavnostní vyhlášení proběhlo 1. února na společném setkání s nejvýznamnějšími obchodními partnery z řad distributorů České a Slovenské republiky.

Vedení společnosti Canon tam se zástupci distributorů mimo jiné probralo také výsledky společnosti za uplynulý rok, a zároveň představilo obchodní a marketingové strategie pro rok 2018.

V lednu eD system jmenovala společnost OKI Nejlepším distributorem hardwaru OKI v České republice za rok 2017. V prosinci distributora již poosmé vyznamenala HP Inc., když jej v rámci předávání cen HP partner roku zvolila Největším distributorem HP v prodeji Computing & Printing produktů.

Další články k tématům - Canon - distributor - marketing - ocenění - Jan Novák

Článek eD system a.s. ze dne středa 21. února 2018

Další články od eD system a.s.