logo eD system a.s.

Jarních eD workshopů se zúčastnilo na 200 resellerů a 7 zástupců značek

Po měsíčním maratonu skončila série workshopů, kterou každoročně pořádá eD system. Na tradičním setkání se v průběhu dubna a května v Praze, Brně, Ostravě a Pardubicích setkali zástupci distributora, jejich partneři i dodavatelé.

"Pobočkovou workshop jízdu odstartovalo setkání v Pardubicích, které se uskutečnilo 19. 4. 2018 v areálu Dašických sklepů. Na každém z workshopů naši obchodní partneři zhlédli odborné přednášky o novinkách na trhu. Všichni partneři byli mimo jiné seznámeni také s problematikou GDPR, která vzešla v platnost 25. 6. 2018, a byl jim představen software, který si mohou přes eD system pořídit. Již brzy zase začneme připravovat další sérii setkání, které se uskuteční na podzim 2018," říká Martina Brauner, organizátorka akce z eD system.

Prezentace produktových informací se letos ujali zástupci značek, jako je Benq, Brother, Epson, Fujitsu, Lynx, Microsoft a TP-Link. Po formálnějším odpoledni následoval neformálnější večer s volnou zábavou a doprovodným programem.

Součástí všech čtyř večerů byla tombola a raut. V Pardubicích i Ostravě pro resellery distributor připravil vystoupení mikromagie. V Praze 15. 5. 2018 zahrála řecká kapela Akropolis. A o dva dny později si účastníci vychutnali brněnské setkání ve vinařství ve Velkých Bílovicích při degustaci vína.

Tradiční pobočkové workshopy přední český distributor IT, výpočetní a telekomunikační techniky eD system pořádá dvakrát do roka.

Další články k tématům - Epson - Fujitsu - GDPR - Lynx - Microsoft - reseller - TP-Link - workshop - Martina Brauner

Článek eD system a.s. ze dne středa 6. června 2018

Další články od eD system a.s.